pondělí 20. září 2010

...je to nádhera padnout po takovém dni do postele. Složit kosti někam, to je jedno kam, kde někdo rozevře svou náruč JAK TOMU,CO JE V TOBĚ MLADÉ, TAK I TOMU, CO V TOBĚ ZESTÁRLO.  TOMU, CO SE S TEBOU STALO PŘED CHVÍLÍ, I TOMU, CO SE S TEBOU STALO BŮHVÍKDY.
VŠEMU .. z knihy Tisíc dnů v Toskánsku ( Marlena de Blasi)


KRÁSNÝ DEN MÉ MILÉ BLOGAŘKY.....

3 komentáře:

Reia Aria řekl(a)...

Ahoj Zuzanko,
asi se picnu, začátkem týdne se mi ozvala přes e-shop Lorelai, měla jsem obrovskou radost a mimo jiné jsem jí psala, že na ni ráda vzpomínám a jestli si nezaloží blog nebo jestli ji někde na netu můžu vidět a taky že vzpomínám taky na Ritušku:-))) a ty takhle!!! Mám velkou radost a budu pravidelná návštěvnice, moc se mi líbilo vaše bydlení a Tvé originální deko, co je od té doby nového??? Přeji hodně úspěchu s blogováním a měj se krásně, Sharka;-)

Susie řekl(a)...

Sharinko, s blogem jsem otálela hodně dlouho,nevěřila jsem, že do něj půjdu, ale nakonec je tu :-)) a myslím, že mám další závislost haahááá, je milé jak se mé druhé jméno zapsalo pod kůži :-) hodně lidiček mi neřekne jinak než Ritu :-))Tvůj blog i obchůdek je úžasný a již zdobí i mé odkazy .-)Prosím, můžeš mi poslat emilka na Lorelai? Já si ho omylem mázla, nebo co :-(
mám radost, že se opět setkáváme :-))

Reia Aria řekl(a)...

Až budu mít čas, tak vše musím pořádně prostudovat!!! A Susie je taky moc krásný:-). Děkuju moc, víš co, ozvi se mi prosím na info@mamaisonblanche.cz a já Ti ho radši pošlu od tamtud, ju? Tvůj mail jsem nenašla:-). Tsk zatím papa.

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥