pondělí 4. října 2010

Víkendové toulky


Jak to vypadá, byl tento víkend jeden z posledních teplejších víkendů, proto jsme ho pojali velice venkovně a užili si i se zvířátky našich sousedů :-))
Sobotní výšlap nás s panem L zavedl na sraz  s obyvateli sousední vesnice. Když vezmu v úvahu počet chalup naší vísky (asi 10 :-)) ), musím konstatovat, že účast 40 lidiček byla vskutku silná. Sešli jsme se přesně na půl cesty na Vyhlídce. Čepovalo se pivíčko, opékaly klobásky, rozlévala káva, podával moučník a další dobrůtky  a hlavně se po sousedsku klábosilo.Náš soused a kamarád Martin na sraz přímo docválal... nebo spíš.. dotryskal.. :-) Po Foxíkovo ohlažování a pusinkování jsem se nakonec nechala Martinem i mým miláčkem ukecat, ať si sjedu ( bylo to pro nás oba společné po druhé a určitě ne naposled, protože to byla prostě nádhera.. )

při cestě na Vyhlídku jsem neodolala vlézt ke kravám dalšího našeho souseda a hned jsem se zamilovala do dvouleté kravičky, která byla překrásně zbarvená... holky přede mnou  pořád utíkaly, ale nakonec jsme něco nafotili .-)

Neděle byla ve znamení procházky lesem, tentokrát jsme vyvenčili naše pesany, 9-ti letého Hovawarta Montyho a 4.-měsíční štěndo Moskeváka Amira

6 komentářů:

Fleurette řekl(a)...

Také přeji krásný týden! Fotky jsou nádherné!!!
Je to super takhle strávit víkend:) Zvířata jsou nádherná! Moc vám závidím , že mužete být v kontaktu s tolika druhy zvířat! Psi jsou úžasní!!! Hlavně Amir to musí být zlatíčko:))
Fleurette

pherenis řekl(a)...

krásný den ritu, úplně ti závidím pohled ze sedla....doufám, že se mi to zase někdy poštěstí...a taky ty supr lidičky kolem vás....a u mě máš něco k vyzvednutí...myslím, že si to stopro zasloužíš....pherenis

***ADÉLA*** řekl(a)...

KRÁSNÝ VEČER NÁDHERNÉ FOTEČKY A TA PŘÍRODA A ZVÍŘÁTKA I JÁ VÁM ZÁVIDÍM TAKOVOU KRÁSU CO MÁTE KOLEM SEBE KRÁSA PŘEJI VÁM KRÁSNÉ DNY PLNÉ POHODY.
ADÉLA

Susie řekl(a)...

Děkuji za krásné komentíky, je pravda, že zvířáka miluji a kdybych si je nemohla každý den pońuchat, snad bych nebyla.. určitě ne šťastná..jak s nimi jednou spojíte život.. nemůžete jinak... moc bych Vám všem ze srdce přála splnnění snů a tužeb..
Pherenisko_Verunko děkuji a moc si toho vážím.. děkuji sluníčko.. a věřím, že si ten pohled z koňského hřbetu zase zopákneš :-))

Lena řekl(a)...

Ahoj Susie.Děkuji Ti za návštěvu mého blogu.Prohlídla jsem si Tvůj blog a musím ho pochválit.Líbí se mi nejen dekorace,fotky,ale i forma Tvého psaní.Přidala jsem si Tě k oblíbeným a budu Tě ráda navštěvovat....Ty kone mě dostaly,je to moje slabost.Zrovna dneska jsme se s kamarádkou domlouvaly,že si objednáme vyjížďku.....Měj se fajn Lena

Magia da Inês řekl(a)...

♥ Olá, amiga!
Passei para uma visitinha...♥♥
Que lugar mais lindo!!! Belo passeio!♥
Beijinhos.
♥ Bom fim de semana!
♥♥ Itabira, que hoje completa mais uma primavera...
Brasil♥♥
✿ܓܓ✿ܓ✿ܓ

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥