neděle 7. listopadu 2010

Jak jde čas

Při včerejší prohlídce fotek našeho miláčka Amira jsem si krásně zavzpomínala jak jsme ho poprvé viděli, přivezli , sledovala jsem jak krásně vyrostl, a protože mu je právě dnes 5 měsíců, udělali jsme už včera další aktuální foto .-)

po příjezdu domů v 9-ti týdnech

Amir ve 3 měsících a koukám, že i mně povyrostly vlásky :-))

v 5-ti měsících.... a mé vlásky? :-)) zase jsou delší :-))


9 komentářů:

Katka řekl(a)...

Amirek krásně vyrostl :o))

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Zuzanko,
máš krásný blog, chodím nakukovat a kochat se.....
teda Amirek roste jak z vody...čím ho krmíš?,, To bude Maxi pes.....a víš proč přestal růst jo??? Napil se piva....tak třeba by to taky fungovalo.....hihihi až se ti bude zdát dost velký, dej mu loka....
Musím vyfotit tu naši psu....měj se krásně...
Petra 2008

Lusikka řekl(a)...

Milá Zuzí, Amir fakt rastie ako z vody, nech sa mu u vás dobre darí a Ty si kočka, či už s kratšími vlasmi alebo dlhšími. Veľa zdaru! L

Lenka - Beaute řekl(a)...

Ahoj Zuzi, to je neskutečnéjak rychle vyrostl :) Holky se teď dívali na fotky se mnou a Zuzkanka pronesla "jéé Fík :"

Susie řekl(a)...

Holčičky děkuji za krásné komentáže, Amirkovi rovněž vyřídím :-)) Leničko, Fíík ...:-))) že svou jmenovkyni mooc pozdravuji :-))
Amir vážně roste rychlostí blesku :-) mohl by dosáhnout až 80 kg :-) tak uvidíme :-)) já osobně říkám, čím větší tím líp :-))
krmení.. no vyvařujeme mu, má to jak intercontinental hahááá.. mrazák je plný hovězího, kuřecích krků, chřtánů, srdíček a dalších vnitřností.. a k tomu dostává přílohy jako je rýže, těstoviny, občas brambory... pak mléčné výrobky, piškoty, atd... jídelníček má vážně pestrý, teď baští 3x denně... a musí dostávat spoustu vitamínů kvůli růstu..

Petruško 08 ráda tě zase vidím :-)).. nebo mám napsat.. čtu? :-)

Susie řekl(a)...

hahaááá komentáŽe :-))

Reia Aria řekl(a)...

Teda, ta naše Zuzanka už je velká holka!!! Chválím styling no a pes je bez komentáře:-). Nejlepší přítel člověka, škoda, že jsme toho našeho taky neměli od štěňátka a s podobným se mi včera na vycházce málem popral, naštěstí jsme je s majitelkou oba udržely:-)))

Jana řekl(a)...

Amir je krásný hafan a je až neuvěřitelné,jak velcí psi rychle rostou. Našemu frbulkovi jsou 4 roky a je menší než Amir na první fotce :o)

Fräulein Glückspilz řekl(a)...

Hallo!

So sweet the dog...

Love
NIcole

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥