sobota 19. února 2011

Naše 1. fotokniha "NA FARMĚ"

Miluji fotografie,
v době laptopů však trochu zapomínáme na skvost fyzických fotek, listovat si albem, držet je v ruce a né jen virtuálně na monitoru. Není divu, že jak jsem zaslechla o FOTOKNIZE hned jsem zatoužila si ji vytvořit. Hlavní důvod, který mne k tomu vedl, bylo: udělat radost rodičům, kteří právě díky laptopům už nemají moc šancí si naše fotky prohlížet. Začínala jsem se základním počtem stran, ale nakonec jich má naše kniha " Na farmě"  celkem 58 :-) A to se ještě pan L. cítil dotčený, že nevyšly stránky na zabijačky hihihi
Slibuji, že v příští knize budou i zabijačky miláčku, protože tohle jistě není naše poslední .-)
malá ochutnávka:



11 komentářů:

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

No jo,fotoknihy jsou prostě bezva.Máš pravdu,skutečně je to jiné,prohlížet si fotky "na papíře".Já mám fotoknihy zatím dvě.Chtěla jsem udělat další z našich dovolených,ale zatím jsem nebyla schopná si najít čas.
Přeju ti krásný víkend!!!!

Unknown řekl(a)...

Zuzi, ty fotky jsou moc pěkné, jen nad tím přemýšlím, jak to všechno zvládáte? Zahlédla jsem i slepičky hedvábničky, také jsme je měly a chtěla bych je znova, jsou moc hezké.
Marcela

Anonymní řekl(a)...

Zuzanko.. já prostě žasnu :-))) padám na zadek.. To vaše hospodářství je náádherné !! OBdivuju, jak to všechno zvládáte, a jak to máte krásně vyzdobené.. Kdybyste pořádali exkurze.. hlásím se jako první !!!!!!!!!! Máte to opravdu úžasné ♥
Eva ( evikahu)

A gratuluji ke zkouškám !!! Já oslavovala 18.2. svoje narozeniny, a ty Zuzi zase zkoušky!!! Oboje vyšlo, tak to je super !!!!

Lennka řekl(a)...

Zuzi, vypadá to fantasticky. Na fotoknihy nedám dopustit, každý rok dělám jednu. ale potřebuju čím dál víc stránek. Moc se Ti to povedlo ;-)
Pusu Lenka

Anonymní řekl(a)...

To je uzasnej napad udelat foto knihu ale ja jsem o tom nikdy neslysela kde se to da udelat.Ella

Susie řekl(a)...

Moc Vám všem děkuji, jeden výtisk knihy jsem dnes předala rodičům, moc je to potěšilo a mě zas jejich radost :-) Elli, najeď si na www.cewefotokniha a tam už si stáhneš program a můžeš začít tvořit .-)krásně tě to navede.
Leničko, velkou pusu i Tobě a doufám, že už jste fit, určitě písnu .-)

EvikHolik řekl(a)...

Zuzi úžasné ♥♥♥♥

Anonymní řekl(a)...

Krása,paráda,nádhera všechno úúúúúpně úžasné.A smekám klobouk,že to vše zvládáte no prostě sem si sedla na pr...Mooc zdravím Věra.

Susie řekl(a)...

DĚKUJI VŠEM ZA KRÁSNÉ KOMENTÍKY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Januška řekl(a)...

Náááádhera. Vidím to poprvé v životě :)Je to úžasný nápad a ještě úžasnější fotky...

Susie řekl(a)...

Janičko, ahooj :-)) je to vážně supr věc ta fotokniha .-) těším se až budu tvořit další .-) stojí to za to!

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥