neděle 27. března 2011

Jak se máte sluníčka?
 Já se nyní vrátila z venku, byl to pracovně náročný den a jsem naprosto grogy :-) Teď mám nohy na stole, pochutnávám si na zmrzlinovém poháru, vypila jsem si jedno pivko .-) a ťukám si tu do noťásku, abych vás mohla pozdravit a postěžovat si,  jak na nic je časový posun. Hned bych ho zrušila. Co vy? Jste přiznivci letního času nebo toho od paná Boha .-)

Venku se příroda již pomalu probouzí, ale ještě bude chvíli trvat než se tráva zazelená a budeme se moci těšit z barevné škály květin a keřů....
aspoň, že sníh je FUČ
a tak jsem vzala do ruky foťák a zdokumentovala jedno ( dnešní) nedělní ráno, když se sedlák se selkou činí a jejich zvířectvo přijde dohlížet ... nebo očumovat???
hihihi
:-)


všimněte si pomocníka .-)
a na první fotce jsou krásně vidět vyšlapané cestičky od ovcí


kam to s tím ten páníček jede?? rychle za ním..


AHA.. už víím... jé Tomýková.. kam letíš???

A už jsou tu i další...
já si chcii hrát!!

Kucíne.. ahoooj...za ohrady nemůžeme... :-(...no TY JO.. TY podlezeš...


radši se jdu podívat na rybky .-).. jé páníček už zapnul vodopád...:-))

6 komentářů:

Lennka řekl(a)...

Krásný večer Zuzanko, překrásné fotky :-* U Vás je tak krásně. Jsem pro zrušení letního a zimního času, mně to nedělá dobře, je to nelidský :-)

Pusu :-*

Jaromila řekl(a)...

letní čas vymysleli volové :(
To je můj sen, hospodářství se zvířátkama....
Máme jen jednoho chlupatýho bijana, miniďábla v kožichu!

Měj se krásně, selko !

Jaromila

Daja řekl(a)...

Vůl by to nevymyslel to jen člověk!!!!!!!!!!! Jsem zásadně PROTI!A na Bohu není co vymýšlet a měnit, někdo říká Příroda je to jedno !!!!!Pod petici bych se podepsala 100krát. Krásný ale náročný život máte, at se hezky daří.Daja.

Anonymní řekl(a)...

Zuzanko.. u vás musí být krásně !!! Radost pohledět :-))) Vždy na mně dýchne kouzelná atmosféra.. Posun času mi nevadí. Večer se mi nechtělo jít spát a ráno jsem vstala v pohodě. Já jsem ráda, když je večer déle vidno.. takže mi to opravdu nevadí. Spíš mi vadí, když mi posunou čas dozadu.. To je pak brzy hrozná tma :-)) Takže přeju krásné sluníčkové dny.. plné pohody, tak jak ty to Zuzí umíš .-))
Eva ( evikahu)

Anonymní řekl(a)...

Zuzanko,
tak vidím,že neleníte a zásoby dřeva máte i na další zimu.
Krásná příroda ,ale dá to hodně práce.Už se těším,jak Ti vše krásně pokvete.......
Hezké jaro. Jitka

Ella řekl(a)...

Hezky jste se do toho pustili a jeste k tomu pod prisnym dohledem vasich zviratek.Selka si to pivo a zmrzlinu zaslouzila.

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥