pátek 11. března 2011

Krásný pátek milé blogerky,

venku je pošmourno, sluníčko se nám schovalo a já mám dnes dovolenou. Někdo na mě naprskal bacily a tak jsem si udělala prodloužený víkend na vykurýrování. Doufám, že Vy se máte lépe a těšíte se na víkend. Za chvíli zalehnu s knížkou a nechám se unášet Toskánskou fantazií .-) V plánu mám taky šití, připravuji kolekci šál Ritazuzu Jaro/léto 2011, včera jsem si ještě nakoupila potřebné stuhy a krajky a doma zjistila, že mi "milý" obchodník naúčtoval navíc knoflík á 15,- Kč a 4 m jedné krajky mi do pytlíčku vůbec nevložil! Takže to co jsem chtěla došít, nedošiju, protože v po. celý nákup i s účtenkou vezmu a pomažu reklamovat! vrrrr Uvidíme jak se zachovají.

Milovníky zvířátek snad potěším aktuálními fotkami našeho miláčka Amira .-) Bylo mu právě9 měsíců :-)




7 komentářů:

Marie řekl(a)...

To u nás máme takovou zeleninu,kde si účtujou co je napadne.A miláček je úžasnej,prostě nádhernej pesan.

Daja řekl(a)...

Mě to zvedlo ze židle,chtěla bych tvořit, polibí mě můza a kdoví kdy se dostanu to reklamovat ,vzhledem k nachlazeni atd...je to.....ale Amírek je výstavní na dálku vidim jak se leskne když dovádí a je štastný tak budte i vy pozdrav daja.

Martina Home řekl(a)...

ááách jo, kdy se my Češi naučíme být poctivý, ale třeba to byl nechtěný úmysl a při Tvé reklamaci Tě příjemně překvapí - budu držet palce a dej vědět jak to dopadlo. A Amirovi vše nej, je to pořádný kusanec, no hlídač musí být!
Hezký uzdravovací víkend, Martina

punkveruska řekl(a)...

Zuzi,přeji Ti brzké uzdravení. Tedy to je neřád. Já jsem dnes vytotečná ze studijního oddělení na naší VŠ..
Krásný víkend

Věrka

danah řekl(a)...

Zuzíku, rychle se vykurýruj, reklamace ať proběhne k tvé spokojenosti.
Mně včera pošta doručila místo objednaného mobilu prázdný obal :-X, na poště se sice vykutálený mobil našel, ale nepřevzala jsem zásilku a reklamace O.K.
Pan pesan Amirek je tedy na štěndo obrovskej!!!!
V rámci možností pěkný víkend přeju
Dana

tadyatam řekl(a)...

No teda Amir to uz je pekny kus ,ted kdyz na tebe skoci tak jsi asi na zemi.Ale on asi neskace .Brzy se uzdrav a at ta reklamace dobre dopadne.Ella

Susie řekl(a)...

Hlásím, že mi prodloužený víkend pomohl a jsem zdravotně OK :-), reklamace byla včera v pořádku vyřízena :-)) Šlo o omyl a krajku měli připravenou v šuplíčku až se vrátím. Hurá, dobrá zpráva: Lidi nejsou tak skažení... .-):-))

Daní,...no to je taky... ještě, že to dobře dopadlo...

Amir skáče a rád, hihihi a mě by stále chtěl připustit. Jde na něj jaro a to fest, hihihi Ale zatím ho i přes jeho velikost, ukočíruju .-) Zatím nemá šanci, hihihi Uvidíme jak dlouho, hihihi
Krásný den milé blogerky, venku svítí slunce,...užívejte... (s)mějte se :))

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥