sobota 2. července 2011

Zas bude co ukládat .-)

Na tyto skvělé bedýnky jsem náhodou narazila v Kiku. Zaujaly mě hlavně díky štítovým tabulkám.
Dlouho jsem se nerozmýšlela, šup a už byly moje .-)
Doma jsem jim ještě ušila poklůpky, které ladí s chodbou a už mohu plnit
***

Doufám, že se máte při sobotě pohodově
***

4 komentáře:

evikahu řekl(a)...

Jůůůůů, Zuzíííííí,, krabičky vypadají nádherně.. Díky za další krásnou inspiraci.. Stačí k tobě nakouknout.. a už vím ,co potřebuju :-)))
Pokud u vás prší tak moc jako u nás, tak přeji sladké sny,, protože v tomhle počasí se ani nic jiného nedá dělat.. Leda tak ještě číst.. ale to moc dlouho nevydržím , většinou usnu po pár stránkách .. Krásné letní dny, případně krásnou dovolenou, aby nám to počasí už poslalo i to sluníčko.. :-)))
Zdraví tě Eva

Vivi řekl(a)...

Zuzi,
věř nebo ne, ale mám! Mám je doma, jsou úžasné a ukotvily v kuchyni. Celkem tři - v jedné "bylinkové čaje", v druhé "ovocné čaje", ve třetí "káva". Jen na krabičkách nemám tak rozkošné přikrývky jako ty ;-).
Přeju moc hezkou sobotu.
Vivi

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,mohu se zeptat,jak dlouho je to co je máte a v kterém Kiku-okres. Děkuji,zařizujeme domeček a mooc by se mi tam líbili,ale peněz je pomálu méme dvě hypotéky,což dnes asi nikdo nemá na vyhazování a na desingové výbavení fakt nezbývá.Předem děkuji za odpověď

Susie řekl(a)...

Jak koukám na datum příspěvku, mám je od 2. července 2011, tenkrát je určitě měli na všech pobočkách, nyní jsem je už, ale neviděla ani u nás. Určitě se objeví i ty pravé pro vás, nebojte .-) Na designové vybavení se vyprdněte, někdy stačí vkus, šikovné ruce a nápady .-) a člověka to těší víc .-) i za málo peněz se dá udělat hodně muziky :-)*** Přeji Vám krásné dny a určitě najdete co potřebujete, jen tomu věřte .-)

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥