čtvrtek 11. srpna 2011

Knihy, knihy, knihy a časáková inspirace ze zahraničí..

Včera jsem měla nakupovací mánii. Tentokrát to nebyly hadříky, nebyla to ani kosmetika, žádné doplňky do bytu či zahrady .-)
Nejdříve jsem ulítla v knihkupectví Kanzelsberger .-) a pak ve stánku, kde jsem neodolala krásnému časopisu o bydlení a zahradě. Je opravdu nádherný a navíc si procvičím NJ .-)


http://www.wohnen-und-garten.de/

Nabídka titulů našich sousedů:

http://www.pressekatalog.de/default.asp?Side=MODULOSUCHE&PA=1&PT=1&PR=1&KIOSK=HUF&CSS=995

a malá ochutnávka .-)



U Kanzelsbergera jsem koupila:  
 něco pro radost i potěchu oka .-)



Tajné domácí rady naší babičky – dekorační závěs s radami na každý týden v roce.
Tentokrát je na obrázky a koláže ze starých pohlednic kladen ještě větší důraz, aby publikace sloužila jako krásný doplněk kuchyně. A je vskutku nádherný***

vánoční dárky pro pana L.***
zatím tajné .-)

a nakonec jsem si vybrala dárek k svátečku .-)

Na stránky receptáře můžete nejen recepty psát, ale i vlepovat recepty napsané rukou vašich blízkých, fotky z vaření či rodinných oslav, zavzpomínat na kuchařské začátky i velké úspěchy nebo zaznamenávat oblíbená jídla členů rodiny či důležité události a zážitky z vlastní kuchyně i od stolu.Autorka bestselleru Kuchařky pro dceru, Jana Florentýna Zatloukalová, doprovází každou kapitolu (etudu) úvodem a receptem. Kniha je navíc doplněna dobrými radami, jak si poradit se základními kuchařskými postupy, ale i jak nenaletět špatnému receptu a jak poznat, který je dobrý.




Tak.. přeji vám krásné snění, jdu si nalakovat nehtíky .-) a vybrat ošacení, abych neměla ráno fofry .-) Léto máme zpět :-))) jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

6 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ahoj Zuzko, takovému časopisu bych taky neodolala, škoda, že ho u nás asi nikde nebudou mít. Neuvědomuju si, že by tenhle titul u nás někde prodávali. A do knihkupectví jsem si radši už zakázala chodit. To si něco vždycky vyberu já, něco děti....:)
Hezký večer
Jana

EvikHolik řekl(a)...

Jani myslím, že je prodávají v Tescu :-). Jinak já v Rakousku za takové časáky nechávala v průměru i 30 € :-D...

Anonymní řekl(a)...

Ahojky Zuzí k dnešnímu svátku vše nej.......

Pa Monča

Januška řekl(a)...

Jejda včera bylo Zuzanky ??? Dodatečně posílám štípanou pusu k svátku :))) Ten časopis taky neznám...v Tescu nikdy neodolám časopisu Art & Décoration. Krásný kalendář od Trnků mám taky, je zavěšený na chatičce...jinak Studio Trnka vydává krásné knížečky,brožurky s recepty-skoro všechny mám :)...a na stole v práci mám jejich stolní bylinkový kalendář.Hezké snad konečně sluníčkové dny!

Susie řekl(a)...

U nás je prodávají i malé PNS, berou je v sezóně pro turisty. Ten můj jsem objevila náhodou, paní je zrovna vybalovala (cca. 5 ks), ale vystavené je měla hoooodně v zadní části, nevšimla bych si jich. Tento vyšel na 140,- Kč.. Landahaus myslím 250,- - 270,- ..kolem 100,- Kč byly časáky typu Náš útulný byt. Tesco má velký výběr, ale tyto jsem tam neviděla.

Unknown řekl(a)...

Zuzi, Landliebe a Wohnen & Garten patri take k mym oblibenym :o) A diky za typ na kucharsky zapisnik pro dceru. Jestli jej pristi tyden objevim, tak bude muj :o) Krasny vikend, Katerina

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥