středa 14. září 2011

Střecha

Krásné ráno mé milé :-)


Jak jste se při včerejšku měly? Doufám, že skvěle .-) Já se těšila až pofrčím z práce pro látky a budu moci začít šít zimní kolekci šál. Látky jsem sice nakoupila, ale šít nezačala. Pan L. si pro mě vymyslel jinou prácičku. Nejdřív můj úkol zněl podávat tašky ( budujeme nový kozlinec), když jsem, ale viděla jak každou chvíli hrozí, že se propadne střechou, slyšela jeho hekání jak ho bolí záda a nemůže si kleknout... navrhla jsem:  "No a nebylo by lepší, kdybychom si to vyměnili?" Přesto, že ví, že výšky moc nemusím, okamžitě souhlasil. Podal mi instrukce kam smím a nesmím šlapat, abych se právě nepropadla hihi.. také jak musí tašky lícovat .-) atd. atd. A pak už to jelo.-)

Střecha je hotová :-) Na kozenky neprší a já si vysloužila nejen pochvalu před nastoupenou jednotkou ( skládající se z koz a opeřenců) , ale i večeři vlastnoručně nachystanou panem L.
Jen poznámka, že už ví, KDO nám přeloží střechu na chalupě...
mi vrtá hlavou
:-))

4 komentáře:

Ilona Ř. řekl(a)...

Zuzí ,
dneska zrovna nemám svůj den , ale tvůj příspěvek mě vyloudil úsměv na tváři!
Úplně jsem si představila tu nastoupenou jednotku :-DDD
Vidíš to, jaká jsi šikulka , i s vyloženě mužskou prací si dokážeš poradit ;-)
Hezky jste si ty role vyměnili / tašky-večeře/ a tak to má být!
Těším se na novou kolekci šál:-) , měla už bych si také konečně jednu pořídit ;-)
Krásný den !
Ilona

Susie řekl(a)...

Ilonko, posílám sluníčko ať je líp*** .. přesně tak... máš pravdu.. a o tom by to mělo být .-) sdílet, pomohát si, být tu jeden pro druhého, proč by nešlo si role někdy vyměnit, že .-) zastoupit se atakdál... :-) Jen k šití - ho asi nedostrkám :-))))
Uvidíme, třeba Tě některá z nové kolekce osloví .-) Krásný den i Tobě***

Lennka řekl(a)...

Zuzanko a to se mi líbí, že společně zvládnete všechno :-*

Lusikka řekl(a)...

Zuzí, Ty si neuveriteľná žena, devätoro remesiel je pre Teba málo :-) Šikuľka, ja sa tiež vo výškach necítim práve najistejšie, o to väčšmi Ťa obdivujem! L

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥