neděle 20. listopadu 2011

Koně....

Má milá kamarádka Šárinka potřebovala o víkendu pomoci naložit Filípka. Filípek je nádherný a obrovský kůň, kterému se od svých kamarádů -klisny Pegy a valacha Foxe vyloženě nechtělo, a tak si postavil svou krásnou, koňskou hlavu a dostatečně si nás vychutnal.
Koňáci budou moc dobře vědět o čem píši :-)) Když kůň nechce... TAK NECHCE!
Byl to skutečně zážitek...
1. zásada v blízkosti koní zní: nechodit mu k prdeli! No a hádejte, kde nejvíce trávíte času, když ho potřebujete dostat do boxu .-) No jasně.. přesně TAM!
Naštěstí se nám to asi po hodině povedlo, všichni jsme to ustáli ve zdraví a Filip se mohl vrátit do své stáje u Šárčiných rodičů. .-)

Když jsem ho netlačila do prdele.. vytáhla jsem foťák .-) ...malá fotoreportáž...

5 komentářů:

Lezarts řekl(a)...

Gratuluji k úspěšné akci:-)

Ilona Ř. řekl(a)...

Zuzí,
vy si tedy se zvířátky u Vás užijete starostí a radostí ;-)

verakaras řekl(a)...

koně jsou nádherní, ale mám z nich velký respekt, takže se snažím k tomu jejich zadečku se nepřibližovat ani na pět metrů)))

NikAntik řekl(a)...

Ahoj Susie, ich mag Pferde auch sehr gern, aber auch so wie Vera habe ich grossen Respekt vor ihnen. Es sind wunderschöne Tiere und es war für dich sicherlich ein schönes Erlebnis. Gruß, Nik

Daja řekl(a)...

VÍM O ČEM JE ŘEČ!HODNĚ LET JSEM KONĚ NAKLÁDALA DO AUTA,KDYŽ JSME JELI NA ZÁVODY.JAKO BY SE MI VRÁTILO NĚKOLIK LET ZPĚT !DÍK ZA ZÁŽITEK, DAJA

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥