úterý 17. ledna 2012

Nedělní ráno..

... nedělní ráno bylo ve znamení chutě na lívance ... Jak dlouho jsem je už nedělala???
 Když pominu palačinky, které dělám často a ráda..., lívance.. 

ani nevím
???


 k nim kousek jara... tedy k nim ještě jahodový džem...
a na stůl hyacinty
:-)


***

17 komentářů:

  1. Tak lívance jsem neměla už několik let, taky většinou dělám palačinky, přitom je nejím. Lívance bych si dala hned...
    A hyacinty, jejich krásná silná vůně, je to pro mě příslib jara, ale stále se ještě těším na sníh :-))

    OdpovědětVymazat
  2. A ja tiež nie, hoci by som si dala, väčšinou tiež len palacinky. Vlastne ja nemám na lievance panvicu ... to musím napraviť v blízkej budúcnosti. Mňam !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko*** :-)
    Janka, také nemám lívanečník :-) prostě dělám jen kolečka hihihihi

    OdpovědětVymazat
  4. ... tak som ušetrila a môžem minúť inde :)
    V sobotu vyskúšam ...

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé to je krásný výraz.. minúť inde :-)) to budu říkat manželovi hihihi .-) .. jsem minula ( utrácela) je to tak? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno, je:))) a ja to rada využívam :)

      Vymazat
  6. teda Zuzi,uplně jsem dostala na lívance chut:-)také jsem je už pár let neměla,nevím proč děláme jen palačinky:-)Vypadají lákavě:-)
    Krásný den:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Věruško, že .. nevím proč všechny děláme hlavně palačinky :-))
    Krásný den***

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzanko, máš moc krásný blog:-) Moc se mi u tebe na návštěvě líbilo a ráda sem zase zavítám:-)...Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  9. Zuzi hihi...dnes jsme měli palačinky...je to spelita , kdyý dělá véču tatínek s Adamem :-) Ale lívance taky moc neděláme...možná to bude tím, že s těma palačinkama, které jsou větší to těsto rychleji ubývá a dřív hotovo :-))) Přeji krásné dny a energie na učení!

    OdpovědětVymazat
  10. Mňam, lievance mám rada, ale tiež ich robievam pomenej, ja totiž bývam ráno také hladná, že čakanie na lievance by ma zabilo...:-))) ale sú dni, keď statočne vydržím a potom sa nimi poriadne nacpem...:-))) teda na líniu nič moc, ale tá chuť...:-) a panvicu na lievance mi na Vianoce doniesol Ježiško... vedel, čo robí...

    OdpovědětVymazat
  11. Tak lívance dělám docela často,od té doby,co jsem nabrala inspiraci v pořadu Prostřeno na lívance z bílého jogurtu,které jsou nejlepší s marmeládou,ovocem,šlehačkou a polité čokoládou.Dělala jsem i kynuté,ale řídké těsto se mi rozlilo do pekárny,kam jsem si ho dala vytvořit...takže kynuté už asi nikdy!!!!
    Zuzi,tvoje lívanečky vypadají moc dobře a "jedle".
    No a s hyacinty taky pomalu začínám vyhlížet jaro.
    Měj se prima!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Palačinky byly včera...dělám mi chutě, víš to?

    OdpovědětVymazat
  13. Lucinko, tak ty máš přímo palačinkové specialisty*** nádhera :-)

    Natália, to čekání hihihi.. člověk by už rád seděl u té kopice a ládoval se, místo toho musí dál stát u plotny a smažit :-), ale výsledek stojí za to, že :-)*** Přeji spousty lívanců s novým lívanečníkem :-)*

    Blaničko a já mám pocit, že jsem je u tebe a blogu zahlédla, budu se muset vrátit pro receptík .-) jina hlásím, že i můj bílý hyacint již rozkvetl :-)*

    Ameli, vím :-)*** hihihi.. a víš, že teď děláš chutě Ty mně:-))

    Krásný den všem***

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímavá kombinace, ale ty palačinky musely být super

    OdpovědětVymazat
  15. U nás vedou jednoznačně palačinky, (jak jinak specialita francouzské Bretaně)hlavně slané a končíme sladkou:-D
    Skoro každý týden k večeři, dáme na stůl palačinkovou plotýnku a každý se obslouží sám. Těsto je specialitou pána domu, aby se palačinky dělaly tenké, jako cigaretový papír!

    OdpovědětVymazat
  16. Lezarts, no vidíš, děláš mi teď chutě palačinkami na slano :-))budu muset udělat .-)
    o palačinkovači jsem už taky přemýšlela, ale zatím vždy skončím u pánvičky :-) Souhlasím, že palačinky musí být tenounulilinké... mě je kdysi naučil jeden kuchař a dělám je opravdu ráda...a ještě radši je konzumuji :-))

    OdpovědětVymazat

♥ Děkuji za návštěvu ♥