neděle 19. února 2012

Dárek od blízké kamarádky... ETELKO DĚKUJI***

V minulém týdnu mi přišel balíček. Nic jsem neobjednávala, ale hned co jsem uviděla odesílatele, bylo mi vše jasné*** Voňavý balíček, který skrýval růžovou nádheru v podobě šperků, které
umí právě Etelka. Čistá dušička, krásná žena... má sestra de Valmont.... ( ale to je jiný příběh... z dávného století, který si ponechám pro sebe....) s vámi se podělím o to, co Etelčiny zručné ručky umí ***zde můžete rovněž nahlédnout .-)

dárkové překvapení z minulého týdne****


a tady další skvosty, které vytvořily Etelčiny hbité prstíky, a kterémoc ráda nosím..



absolutně nechápu, jak může někdo takovou nádheru vytvořit... kde bere trpělivost.. navlékat koráleček po korálku a tvořit z něj květy.... růžice.... kapky.... a kleštičkamI ohýbat ty tenoulilinké, kovové spojky.
VELKÝ OBDIV
***ETELKO***


7 komentářů:

Lennka řekl(a)...

Zuzanko, teda to je krása! Zrovna jsem nafotila šperky od mojí kamarádky, máme neskutečně šikovné kamarádky ;-) Etelka má i můj obdiv, a poslední kytičkový náhrdelník je dokonalost sama!

Pěknou neděli sluníčko :-*

Susie řekl(a)...

Leničko, máme velké štěstí .-)*** a já nafotila debordelizaci všech mých šperků.. a konečně si tak udělala pořádek a konečně vím co vlastně mám za šperky a mohu je konečně i nosit..hihihi a nyní konečně končím hihihi.. HAWK :-)

Lennka řekl(a)...

Zuzí :-) Máme štěstí, mám štěstí, že mám i Tebe :-* Kdybych měla nafotit všechny moje šperky, tak fotím nonstop týden :-)) Ale bez nich to nejde a my se rády čančáme, viď? ;-) Taky jsem občas překvapená, co mám doma... Jo tuhle jsem našla úžasnou kabelku z Itálie, já na ní úplně zapomněla. Budu uklízet častěji :-))

Susie řekl(a)...

A já Tebe :-))*** Bez šperků to nejde :-)) to je jasnačka a taky bez šál, kabelek, botiček... JSEM TAK RÁDA ŽENOU :-))*** A tu kabelku chci vidět .-)

Lennka řekl(a)...

Zítra vyfotím ;-) Přeji krásnou noc, jdu relaxovat :-*

Lucie Living řekl(a)...

Zdravím Zuzí, musím uznat, že to jsou opravdu úžasné věcičky...já nosím spíš strohé a jednoduché věci a vždy tak dva roky to samé..s občasnými úlety, ale tady bych si vybrala...a hlavně hned minimálně dva sety, které bych koupila jako dárek:-) Trpělivost na výrobu těchto věciček bych tedy neměla ani náhodou, takže kolobouk dolů! Krásné dny!

Amelie řekl(a)...

Nádherná něžná krása.

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥