pátek 16. března 2012

Dnešní den byl jako malovaný..

.. ráno jsem sice škrabala a teploměr ukazoval jeden stupeň pod nulou, ale netrvalo dlouho a hřejivé paprsky vše napravily. Miluji slunce... a kdo ne :-)) Jaro je už za dveřmi a tak jsem se rozhodla i pro změnu účesu. Vlastně za to tak trochu může i Fleurette a pohled do kalendáře, že mám termín u kadeřníka! No JO! S délkou jsem byla momentálně spokojená. Zastřihnout potřebovala pouze má ofina a tu jsem právě fíkla sama, haáá... Myslela jsem, že se omluvím a domluvím jiný termín.... jenže..,a to jsou právě ty "náhody"..  ( jasně, náhody neexistují... je to tak prostě zařízeno, aby vše do sebe zapadlo .-) ).. takže jsem měla potřebu juknout k výše zmíněné Fleurettce.. , která právě psala o nové knize " Se šarmem Pařížanky".. Hned mě zaujala. Nejen její upoutávka, ale i její autorka... Ines de la Fressange. Vygooglila jsem si její fotografie a zamilovala se do jejího free účesu. Navíc její styl oblékání.. WHAU!...Po delší době romantiky jsem už prahla po změně a toto je přesně TO, co  mě baví!
Takže to bylo jasné :-).. Vytisknout pár jejích fotek a hurá k vlasovému mágovi Karlovi Dražanovi..

Naštěstí vždy pochopí co chci, přesto, že mu ukazuji dvě odlišné fotografie - jednu s delším bobem a druhou s krátkými vlasy... VÍ, co je mou představou..  a také zná mé heslo: OBJEM :-))


objem :-))



Další "náhoda"???
Asi před měsícem jsem si v Orsay ve výprodeji zkoušela krásnou halenku,... bohužel neměli mou velikost, její styl si žádá volnost. Odolala jsem a nekoupila.
Ten samý den co jsem se byla ostříhat, vedly mé kroky k večerní návštěvě milé Šárinky.
A hádejte....
Mluvíc o halence, kterou si koupila a nakonec by potřebovala volnější, .. vytahuje z tašky...
" právě JI!"...
 " Zuzanko, já Ti ji dám, jestli chceš".. už se směju... a vyprávím jak jsem si ji nedávno zkoušela, ALE...
kouknu na velikost, ano, je to ta má :-)



Také se vám to stává? Věřím, že ano. Stačí  mít jen oči dokořán a uvědomit si, jak věci do sebe zapadají.... a nejen takto.. i jinak .-)....
Nic není  náhoda ...

.-)

nakonec ještě pár fotek krásné Ines....




 
***Krásný večer***

Susie

10 komentářů:

Lezarts řekl(a)...

Inés, jedna z nejúžasnějších modelek,není vidět, že by stárla, stále si zachovává svoji svěžest. A to i přes dost kruté životní rány osudu, brzo ovdověla a pak ji ještě ukradli v podnikání vlastní jméno.Je báječné, že se nenechala zlomit, ale rozdává svůj šarm i nadále.
A ten "look á lá Ines" Ti sekne:-D

Jana řekl(a)...

Ahoj Zuzko, moc Ti to sluší. Účes i halenka. Škoda, že u nás Orsay nemáme. Mám jejich styl moc ráda, a pokud mají slevy, tak to člověka ani finančně nezruinuje.
Hezký večer
Jana

My Home Style řekl(a)...

Zuzi, uces super a jen tak mimochodem: jste si s Ines ted podobne, a to ne jenom tim ucesem, takze pohoda :) Uzivej krasne dny. Hura, uz je tu jaro:)Petra

Lucie Living řekl(a)...

Zuzí, účes je moc šik a sluší ti a halenka taky...dokonce už je na ní i počasí!!! Tak přeji krásné dny!

Susie řekl(a)...

Ano, je jednou z femme fatale***

Susie řekl(a)...

Děkuji, Jani*** Třeba se to změní a i Orsay u vás otevře svou pobočku .-)

Susie řekl(a)...

JEJEJ.. tak to je velká poklona!Děkuji. Musím to říct panu L., ten mi nyní zase jen říká tuleni hihihi..jako vždy, když vlasy zkrátím :-)) A huráá jaro je tu :-)

Susie řekl(a)...

Lucinko i Tobě děkuji*** s vláskama se cítím hlavně volněji a tak trochu rošťácky hihihi.. Počásko nám opravdu přálo :-) Tak ať vydrží .-) Krásné dny i Tobě***

Lusikka řekl(a)...

Ja hlavne vidím zopár fotografií krásnej Zuzanky! Veľmi Ti to pristane. L

Susie řekl(a)...

Jejej já se budu červenat :-)** Děkuji ze srdíčka***

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥