úterý 20. března 2012

První jarní den...

.... už ho tu máme.. 1. astrologický...   jarní den.... Ranní teploty tomu moc nenasvědčovaly, ale během dne se počasí polepšilo. Novorozeňátka jsem vám už ukázala.... a dnes jsou na řadě rozkvetlé botky.
Vlastně za ně vděčím kamarádce, která mě přemluvila k návštěvě VÝPRODEJE OBUVI.. v blízkém kulturním středisku... Cedule hlásila: "VÝPRODEJ NĚMECKÉ OBUVI" Po zkoušení mnoha párů, které mě skutečně zaujaly, ale bohužel neseděly, objevila Pavlinka jedny moc pěkné a nevšední. Bohužel se těžce nazouvaly a obouvátko nikde. Už jsem chtěla jít, ale to by nebyla Pavlí, aby u mě za minutku nestála s obouvátkem a ponoukala mne k nazutí. Ještě, že jsem jí poslechla! Botky jsou nejen krásné a zajímavé, ale navíc kožené a moc pohodlné .-)


Vzpomínáte na vlnu zvaná decoupage?
Povrch bot připomíná krakelovací efekt.


Už je vidím k bílým outfitům .-)
Krásně se budou hodit třeba k bílé, dlouhé sukni a této halence s drobnými kvítky,... přes kterou si dovedu představit ještě silný, kožený opasek hnědé barvy.



15 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ahoj Zuzko, ty jsou tedy kouzelný. K Tvému stylu oblékání budou určitě krásné. Ale ony by snad byly hezké i jen jako dekorace v předsíni.
Hezký večer
Jana

Iveta Ivetule Hochmanová řekl(a)...

Tedy Zuzko, ty jsou táááák krásně romantické, taky plánuji zakoupení nových botiček, zatím jen vyhlížím, ale ony na mne ty moje taky někde čekají :-)

Věra řekl(a)...

Zuzi botky jsou naprosto parádní.Krásné fotky.Zastavila jsem se u tebe a hltala co je nového:-)Je u vás krásně!Hezký večer přeje Věra

Amelie řekl(a)...

Krásný botky.

Unknown řekl(a)...

Zuzi, no ty tedy jsou. A tobe budou jiste mimoradne sluset. Hezke odpoledne, Katerina

Unknown řekl(a)...

Botky jsou prvotřídní já jsem si takové rozkvetlé vyhlédla u deichmana,bohužel jsou v prodeji až od dubna..Tak ať se ti v nich krásně chodí!Michaela

Bíba řekl(a)...

Jéééé ty jsou parádní.Kytičkový mám moc ráda :-)krásné jaro.Papa

Susie řekl(a)...

Super nápad:-) až je onosím.. vím kam s nimi .-)***

Susie řekl(a)...

Čekají, to je jasnačka .-)

Susie řekl(a)...

Děkuji *** :-) Krásný den sovičko***

Susie řekl(a)...

Děkuji Míšo, právě v tom výprodeji měli i botky - mokasíny, které si koupila Peťa a psala, že jsou z Deichmana.. Tak kdo ví, kde to ti kluci sebrali :-).. měli i Esprit... a super značky.. Určitě se dočkáš .-) :-) Krásné dny

Susie řekl(a)...

I Tobě krásné jaro, Bíbuško :-))

Jak zhubnout řekl(a)...

Krásný botičky. Takové vidím poprvé.

Lena řekl(a)...

Ahoj Zuzi.Botičky jsou opravdu nádherné.Ať dlouho slouží.Lena

safari řekl(a)...

Oh to bude romantika..krásné!

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥