neděle 27. května 2012

Náhodné nákupy

znáte to, když si něco vymyslíte, vysníte, .... vyrazíte do obchodu .. co do obchodu.. do obchodŮ.., lítáte, sháníte a výsledek?.. Buď NIC.. nebo KOMPROMIS...

O to více miluji, když neplánuji, nehledám, ale NAJEDNOU VIDÍM to PrAVé***
Nejinak tomu bylo i v týdnu, kdy jsem musela něco zařídit ve městě a prošla kolem oblíbeného obchodu s ITALským zbožím.. Neměla jsem náladu na zkoušení a už vůbec ne na utrácení, ale do nákupní hry mě vrátila nádherná bílo - červeno - zelená kabela, která na mě jukla skrze otevřené dveře. Byla jsem TAM... lapena barevnou krásou s italským šmrncem..
Kabela byla skutečně nádherná.. , jedinečná, originální kousek.., ale podvědomí mi říkalo, že bych ji zase až taaak nevyužila..., hodila jsem se do klidu.. spokojená sama se sebou jak se umím ovládat a ušetřím .-) ..
                                 Ruka zašmátrala na stojanu se zbožím v krásném zelenkavém odstínu... ááááááááách zaplesalo mé srdénko :-))) ..
                 A už vytahuji krásný TOP - halenu.. jemná jako hedvábí, netopýří rukávy, od pasu k bokům úplet, velký výstřih co si můžete stáhnout dle rozmaru do mašle .. NO TA JE!... ještě jsem klidná... a nemyslím, že s ní odejdu.. "Máme i žluté provedení, jestli se chcete podívat.." slyším paní majitelku... " Ukažte!" Jak ví, že potřebuji doplnit šatník o něco žlutého??? říkám si.. Beru ji do rukou, zkouším,..  " Ustřihnětě mi  prosím cedulku, děkuji :-)) Nechám si ji hned na sobě "..  hihihi
Paní majitelka je zkušená a vnímavá obchodnice, hned si všimla jak kroužím kolem kabelky, a tak mě upozorńuje na další .-)... NÁDHERA!!!.. Černá kabela co na 1. i 2. pohled vypadá jako z pravé, jemné kůže.. super tvar kam se toho hodně vejde.. parádní ucha... a nádherný.. zdobný... semišový pruh pošitý cvoky, které vypadají jako zirkonky.. Dlouho přemýšlet nemusím.. klasickou černou momentálně nemám... a při pohledu do zrcadla u žlutého topu.. není co řešit .-) ANO TU VYUŽIJI NA 101% .-)





Krásnou neděli všem***

 

9 komentářů:

Magdalena řekl(a)...

Krasne ! :)

BOHDA řekl(a)...

ZUZI, TAK TO JSI MĚ POBAVILA.
ZROVNA TENTO TÝDEN JSEM BYLA V OSTRAVĚ...
NEPLÁNOVANÝ VÝLET V PLÁNU BYLO NEUTRÁCET V PENĚŽENCE 200KČ A KARTA!!! ASI JSEM POTŘEBOVALA USPOKOJIT NĚJAKOU ABSTINENCI, PROTOŽE JSEM SE MALINKO ROZJELA.
BOTY, LETNÍ KALHOTY, SUPER HALENKA, PRÁDLO...
NO TENTO MĚSÍC BUDOU ASI JEN TOPINKY. HAHA.
ALE DUŠIČKA JE KLIDNÁ.
VČERA JSEM CELÝ DEN PSALA SEMINÁRKU, UF. UŽ AŤ JSOU PRÁZDNINY.
MĚJ SE HEZKY. AŤ TI JDE ŠKOLA. NAKUPOVÁNÍ ZDAR!
BOHDA

Lennka řekl(a)...

Zuzí, to jsou nádherný kousky! Perfektní, těším se až uvidím na Tobě ;-)

P.S. už jsme zpět a přeji krásný večer :-*

Bíba řekl(a)...

Zuzanko,ani nevíš jak tě chápu. Šlo by to se mnou taky...no když musíš,tak musíš :-)krása oboje.Pěkný týden.Věra.

Anonymní řekl(a)...

Zuzí, chybí mi tu modelka:-) Tak to brzy naprav. Jinak prima kousky.
Hezký večer!
evice

Susie řekl(a)...

Bohdanko :-) TY KARTY! že :-)) Gratuluji k nákupu a sdílím Tvé pocity hihihi Taky mě ještě čeká nějaká seminárka a začínám s bakalářkou...UF! Tvé zvolání opětuji :-)

Susie řekl(a)...

jupíí :-)) také se těším .-)

Susie řekl(a)...

Evííí jedině až mi přijede fotografka, já už taky radši někoho fotím.. než sebe :-) Věřím, že Lenička se pak vyřádí :-) a já s ní hihihi..

Susie řekl(a)...

Věruško, víš jak to je, když nekoupíš... pár dní tě to štve, pak se vrátíš na místo činu.. no a už to nemají!.. takže... .-) jistota je jistota

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥