pátek 20. července 2012

Delikatesky

Kadý rok řeším co taťkovi k narozeninám...

tentokrát jsem díky své kamarádce Pavlince objevila Druida... a bylo vymalováno :-)

tradááááááááááááá

je libo čaj ze Srílanky.. nebo dijonská hořčice z Fr..... a co čokoládky té nej kvality.. nebo taťkovi oblíbené větrové bonbony -- tentokrát bez umělých přísad a E.... .. káva z It.... demi sekt.. nebo horká čokoláda v nádherné plechovce..




miluji takové věcičky.... dobroty v krásných obalech.. na své si přijdou nejen chuťové pohárky, ale i očka se potěší...

A co vy .-) taky to můžete? 
Baví mě vybírat radůstky pro někoho..., potěšit, udělat radost...




a já si jdu dát banánovou domácí zmrzlinu .-)


Krásnou sobotu holky




4 komentáře:

My Home Style řekl(a)...

Ahoj Zuzi, tak presne takhle nakupuju tatkovi taky. On totiz nikdy nic nepotrebuje, protoze uz vsechno ma. Ale dobrutkami nikdy nepohrdne a ja pak mam diky nemu hezke plechovcicky, sklenicky aj., ktere pak jeste pouziju treba na domaci pesto a tak. Z tvych fotek se mi sbihaji sliny. Zase budu muset navstivit nejaky podobny obchudek a nakoupit nejake mnamky i pro me:)Hezky vikend, Petra

Rija řekl(a)...

Zuzanko, to je dobrot. Taky miluji dobroty v krásných obalech a hrozně ráda je pro někoho vybírám. A banánovou zmrzlinu bych si dala hned. Doma nemám ani kousek zmrzliny. Krásnou sobotu Rija

Janka20 řekl(a)...

Ja za seba - áno, Zuzka, rada papám takéto delikatesy, čo aj obal sa dá zjesť očami :)
a na druhej strane neváham kúpiť podobnú dobrotu niekomu, koho rada vidím, väčšinou mame, keďže sa pre väčšiu vzdialenosť menej vidíme .
pa

Lennka řekl(a)...

Zuzanko, všechno vypadá naprosto lákavě. To víš, že si na kvalitní potraviny potrpím, na jídle se nemá šetřit a takové delikatesy, dala bych si hned ;) Banánovou zmrzlinu jsem měla teď poprvé, sice ne domácí, ale byla fantastická a to mě nikdy z banánů nic nechutnalo ;-) Tak dobrou chuť a krásnou sobotu.
Lenka

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥