čtvrtek 12. července 2012

Krčma

Píše se 13. století a královské město na zlatonosné Otavě prožívá svůj zlatý gotický věk. Historická budova pivovarských sklepů s unikátní středověkou krčmou nedaleko královského hradu a nejstaršího kamenného gotického mostu zve návštěvníky do doby, kdy v Písku sídlil mocný král Otakar.

..jsme tu

tři muži...

a tři ženy..



Vstoupíte do místnosti osvětlené hořícími plameny, na podlaze rozházená sláma, k sezení nádherné masivní stoly a lavice s ovčími kůžemi... Kam se podíváte.. krásné dobové dekorace....., jen jedna se mi nelíbí.. Obrovská klec zavěšená nad stoly hodovníků.. Kdopak v ní asi dnes skončí??? Pověst jí předchází a tak se ptám... ??? a doufám, že já to nebudu .-)..

Procházíme kolem baru,...  obsluha na nás něco vyhrkne.. nejspíš nějaký dobový pozdrav...  najednou mě nenapadá ta správná odpověď, jak se dřív vlastně zdravilo??? cipísk??? A tak rychle projdu ..
" S programem?" ptají se než vstoupíme do další místnosti, kde už vidím obrovského hada, kterého právě fakír dává dívčině kolem ramen.
" Jůůůůů, taky chcíííííí volám na pana L. a hned kýváme:" ANO S PROGRAMEM!!!"
Usedneme k dlouhému, dřevěnému stolu... ejhle.. hned proti obávané kleci.. " A sakra!"...
Fakír zareagoval na mé přání a chvilku po našem usednutí přichází s hadem... vstávám bez vyzvání se slovy: " Já chci hada!".. " Kolik tak váží??? Unesu ho vůbec???" proletí mi hlavou... "
 Ani nevím jak - mám ho tam .-) za krkem.. jde to v pohodě, .. přes 30 kg nemá...  Vedro... jakmile vypustím další kapku potu, had - on - krajta tmavá, měřící cca. 3m.. mě zmáčkne těsněji, a co to.. počal se mě ovíjet... už ho mám i mezi nohama..., stiskne...


fakír mi ho pomáhá usměrňovat..., ale copak??? Pohled z očí do očí, když vám ukazuje jazýček ( ano, je to škrtič, ale i tak.. ať neplazí, jo .-)  a tak beru hlavičku a trošku ji reguluji... Už ani nevím jak dlouho toho krasavce mám..., docela se už pronáší hihihi... ještě obejdu náš stůl  a musím se s miláčkem rozloučit, na řadě jsou i jiní...



pápá... bylo to krásné setkání.. hadí kůže je taaaaaaaaak jemná.. velejemná.. a v tom vedru taaaaaaaak chladila***...

Přichází šenkýřka.. " Co budete chlastat?" ptá se.. Vybíráme si vodu naprděnou i nenaprděnou a řidič si dokonce dává kozí chcanky hahááááááááááááááááá
Celý večer je opravdu o zábavu postaráno....
Místo jídelního lístku:
žrádelník .-)



 Hraje živá muzika....

ááááááááááááá.. už se hledá jakási ženština....  UF!.. naštěstí si pán vybral ženu od jiného stolu .-) asi proto, že před tím byl u nás  v přestrojení žebráka.. a tuze jsme si rozuměli .-)..



Chudinka malá.. už jí zavřeli a vytahují nahoru...



Další show patří fakírovi a jeho schovance..  tanečnici co to umí s ohněm....  krása :-))...  horko stoupá... fakír je taky šprýmař.. několikrát nás nachytá na švestkách :-)) povedená zábava hahááááááááááá
tleskáme do rytmu hudby a tance... , provoláváme slova, která v jiném restauračním zařízení nevyslovíte.. Líbí se mi okamžité tykání.... a jadrná mluva :-))






baštění..


 zbaštěno... poháry vypity.... nikde nikdo...
jsme poslední..




 zavíračka.. odcházíme..
JO! Tak to bylo super .-)

deko








toalety




místo umyvadla.. kaménka..



tak to by se mi  nelíbilo....


PS: ty cigarety nejsou moje!

ještě se zapsat do knihy návštěv .-)



krásná terasa..


Venku nás odchytne prodávající spodního prádla, možná bych mohla napsat i erotického,..  v každém případě to mají dobře vymyšlené .-)
Jen co vylezou hosti z krčmy.. šup s nimi do šopu .-)

Po půlhodince odcházíme všechny tři s úlovkem.. a chlapům ještě načepují do pohárků ...
To je byznys ...haháá

frčíme domu... cestou se ještě stavíme na benzině.., kde je o zábavu postaráno...
 a pokračujeme odvozem jednoho páru do blízké vísky.. následuje krátká, skoro -ranní prohlídka kotců s králíky.. a setkání se středoasijatem Farthem..

..... Krásný večer .-)





5 komentářů:

Ilona Ř. řekl(a)...

Zuzko,
téda holka , vím že zvířátka ty můžeš , ale škrtič ? :-o
Ještě, že zrovna i on neměl hlad ;-)
Jinak o jedné takové krčmě nedaleko od nás také vím, ale ještě jsem neměla odvahu jí navštívit !
Myslím, že mi tvá reportáž bude stačit ;-)
Krásný teplejší víkend !

Věra řekl(a)...

Zuzi moc hezká reportáž!S hadem ti to sluší!Hezký víkend:-)

Unknown řekl(a)...

Zuzi, to musel byt opravdu prima vecer. Uz jsem koukala na jejich stranky a myslim, ze se tam pri nasi pristi ceste do Cech zajedeme podivat. Diky za typ. Hezky den, Katerina

Lennka řekl(a)...

Zuzí náádhera, miluju hady a středověk, jen krčmy s tímto zaměřením ne, však víš ;-) Ale jak je vidět, tak Vy jste se to pořádně užili a prádýlko, krásný ;-) A Ty jsi s tím hadem velmi sexy. No to i bez hada :-))

Ilonko, myslíš Detěnice? Můžu porefetovat, nic pro mě ;-)

Ilona Ř. řekl(a)...

Ano Lení, myslím ty ! Ač kousíček od mého rodiště ještě jsem tam nebyla ;-)
Myslím tedy na hradě a v pivovaru , do krčmy mě to už neláká. Asi jsem také slabší nátura a bylo by toho na mě moc ! Stačí mi reportáž od Zuzky :-)

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥