pátek 3. srpna 2012

Každý den se něco děje...

.... ano, právě si užívám týden dovolené, sice takové pracovní neb naše akce Z vypukla, takže mimo jiné vozím cihly, zkusila jsem si maltovat a kromě vaření hlavně denně uklízím po řemeslnících..., ale i zde si užívám : la dolce vita .-) protože každá práce  mi prostě přináší potěšení.. navíc práce, která nám po krůčcích začala plnit náš sen***

.. do toho mám každé ráno nějaké zpestření..
tak např. v úterý mě pan L. volal k záchraně tří káčátek, která se rozhodla jít na špacír a spadla nám do žumpy... pan L. držel těžké víko a já se ležíc na břichu snažila ty tři prdlíčky chytit, naštěstí jim jejich váha dovolila po nevábné hladině ťapkat a nepustila je hloubš do svých útrob. Takže milá káčátka probíhala rourou z jedné jímky do druhé a já už nedoufala, že je chytím, když jsem se v nestřežený okamžik rozmáchla a čapla všechny tři najednou do dlaní. " Tý JO! Ty jseš dobrá!!!" koukal nevěřícně pan L, když jsem je vytáhla nahoru. Ještě několik hodin po té.. jsem cítila svůj nový odén...

ve středu ráno jsem šla dát našemu kocourkovi baštění.. jenže to se nelíbilo Amirovi a chodba byla najednou malá.. Kucín to měl o fous..... a já se nestačila divit co to do  milého Amira vjelo.. a jak je vidět nadále z jeho projevů..  rozhodl se převzít od Montyho vůdčí postavení ....

a čtvrteční ráno?... to mi pan L. přinesl ukázat mládě netopýra, který na něj po otevření vrat spadl..

tady je .-)


a takhle na nás otevíral hubinku


tak co to bude dnes???.....

momentálně na mě volá koš prádla.... takže nejspíš půjdu žehlit .-) .. ale ještě vám ukážu náš nový výhled z podkroví.-)






krásný den..

12 komentářů:

Daja řekl(a)...

Smekám to je vážně skvělá reakce!!!!!Netopýrek je šikulka,asi nevidí ale věří ,že je u dobrých lidí.Daja

Ilona Ř. řekl(a)...

Teda Zuzanko,
ty jsi opravdu ta pravá holka do nepohody !
Lépe si pan L. nemohl vybrat !
Nejenom, že ženské věci ti jsou blízké -móda, vaření, ale i se zvířátky a vlastně s každou situací si víš rady a jen tak něco tě nepoloží !
A při tom stále zůstáváš ženou :-)
Pan L. by tě měl na rukou měl nosit ;-)
Krásný výhled a krásné další budování tvého snu !

Lennka řekl(a)...

Miluju netopýry, jsou tak jiný! A ten výhled, domov sladký domov, překrásný!

Lezarts řekl(a)...

To je docela dovolená, jak s kovbojem:-D

My Home Style řekl(a)...

Zuziku, mas krasny jezirko a vubec - celou zahradu:) Netopyr - pomoooooooc. Ja mam na ne hroznou fobii - stejne jako na ty velke zelene skakaci koníky(a nebo kobylky ?) a chrousty.

Lucie Living řekl(a)...

Zuzi, nádhera, ten výhled! A vidím, že se rozhodně nenudíte :-), ale z netopýra bych měla respekt...i když je takový mrňous :-), přeji ať jde budování od ruky! krásné dny!

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, Zuzko,
krásného netopýra jste našli. Zařadíte ho do svého domácího chovu? Netopýři vzhledem k svému nočnímu životu vzbuzují v lidech mnoho tajemného, ale opak je pravdou. Dají se dobře ochočit a v zajetí se plně přizpůsobí dennímu životu. . Ten Váš je krasavec všech krasavců. Jak zakletý princ z pohádky.
Gratuluji k půdní vestavbě. Výhled je tak romantický. Chtěla bych se tam probouzet.
Krásné dny a prosím, prosím zase někdy nějaká zvířááááátka. Mnoho pozdravů panu hospodáři.
Vlaďka

Susie řekl(a)...

Milá Vlaďko, no vidíte, to jsem netušila jak je to s netopýry. Pan L. jej vrátil na místo, rodiče si jej určitě našli .-).. a necháme je v klidu žít vlastním životem :-)... Zvířátka... stále je fotím..., fascinují mě, miluji je.. jsou tak kouzelná***... právě mám nafoceno téma: kachničky a meloun :-)).. keásné dny :-))

Susie řekl(a)...

Luci, nenudíme... :-))ale znáš to.. ten blažený pocit z vykonaného, plánování, těšení se... a krůček po krůčku... :-) Vždyť to prožíváš den co den :-)*** Sedím na bobku, dívám se v místě budoucí nové kuchyně.. a dekoruji hahááááááá.. pak se proberu a vidím suť..., ale nevadí.. však se dočkámm :)Krásné dny***

Susie řekl(a)...

Jé Ilonko, to bych mum ěla dát přečíst :-)) .-) No.. jak ho znám, hned by mě vzal do náruče .. a přehodil si mě přes ramena - což nesnáším... a což dělá tak rád... :-))
Děkuji*** :-)

Susie řekl(a)...

Těším se až tě jednoho dne budu moci provést hotovým :-) a pak si dáme nějakou dobrotu a budeme sledovat z vikýře dění na dvoře :-))

Amelie řekl(a)...

jůů, netopýýýr:-)

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥