středa 3. dubna 2013

Hledám..

 
 
tajemnou a přitom lehkou, svěží, zajímavou, inspirující vůni...
 
v tom se ocitnu v Paříži na Boulevard Saint-Germain   a zahlédnu siluetu dámy v černém...
 
 
následuji ji
 
ó lalááááá
 
TA JE ŠIK!
a JAK
krásně voní...
tak zajímavě, svěže... to bude v srdci zelený čaj... a tajemně.. copak to jen může být?
 
 
schovává se mi za tisk, abych...
 
ji našla
 
 
WUALA!
mám ji
Pařížanku jednu!
 
 
 
vůni tak záhadnou, tajemnou i svěží..
lehkou a zároveň nspirující
 
seznamte se
má nová EDT.
 
 od
 
GUERLAIN
 
jménem
 
La petite Robe noire
 
 
Parfém La petite Robe noire dokonale kombinuje všechny prvky, jež jsou nadmíru kvalitní a skvěle se navzájem doplňují. Svrchní tóny patří výrazně svěžímu bergamotu, lahodné mandli, kyselé třešni a vitálnímu červenému rybízu. Srdce je obydleno sladkou růží, blahodárným čajem a delikátní lékořicí. Velice podařenému závěru vévodí slastná vanilka, která v sobě mísí příjemný anýz, fazoli tonka, intenzivní pačuli a specifický iris. K luxusní vůni patří samozřejmě i neutuchající výdrž, jež je v případě tohoto parfému opravdu neskonalá.
***
Světově proslulá značka parfémů Guerlain, jejíž kořeny sahají do dávné historie, se mnohokrát zapsala se svými neopakovatelnými vůněmi do síně slávy. Nechte na sebe dýchnout úspěch a renomé této famózní značky. Z její mimořádně široké nabídky si vybere naprosto každý. Stačí jen zavřít oči a představit si, po jaké vůni nejvíce toužíte. Je to sytý orient, svůdná elegance nebo mladistvá svěžest? A co třeba líbezné květiny a výrazné koření? Vybere si každý, s notnou dávkou stylu a vkusu.
Kouzlo svádění. Tak by se dala jednoduše nazvat vůně Guerlain La Petite Robe Noire. Ulovte muže svých snů na dokonalý nádech hříšného ovoce. Připoutejte ho k sobě neodolatelným aromatem květin a lékořice a řekněte mu: „Jsi jen můj!“ prostřednictvím líbezné vanilky. S parfémem La Petite Robe Noire vyslovíte svá nejtajnější přání beze slov!

A jaká je ta vaše oblíbená?
 
***Susie***
 

10 komentářů:

marionneta řekl(a)...

Ahoj Zuzí,
moje oblíbené: Dior Pure Poison, Chanel Chance, Euphoria od CK. Na dálku cítím jak asi voní ta Tvá a určitě někdy "ovoním"...
Voňavé dny přeji a zdravím!

Môj život na predmestí řekl(a)...

ahoj zuzka.pred pár dnami som o "malých čiernych"písala na svojom blogu :-).značku guerlain mám veľmi rada(či parfémy,či telovku,či dekoratívku).momentálne používam La petite Robe noire-eau de parfum striedavo s Thierry Mugler-Angel eau de toilette a Thierry Mugler-Womanity eau de parfum.pekný večer,jazmínna

Lucie řekl(a)...

No popis vypadá úžasně, budu se na tu pařížanku muset dojít někam podívat osobně!

Lennka řekl(a)...

Zuzí, už se těším, jak si k Tobě přivoním ;-) Moje srdcová jak víš, je Moschino love love a nově Elizabeth Arden provocative woman. Miluju černý rybíz a jakékoliv ovoce ve vůni ;-)

Môj život na predmestí řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Susie řekl(a)...

Milá Jazmínka, Váš - Tvůj komentář skočil bohužel do spamu.. denně mi přijde spousta komentářů v AJ jazyce - spam, takže, abych zmírnila jejich počet.. označuji je před vymazáním "SPAM".. vypadá to, že tentokrát byl jako spam vyhodnocen i tvůj komentář..., který jsem nakonec našla.. právě ve spamové schránce.., již jsem jej označila ke zveřejnění. a hle... už tam naskočil i dle datumu - chronologicky :-) Přeji krásný den :-)) Holt technika nás někdy převeze :-)

Môj život na predmestí řekl(a)...

ahoj Zuzí.ďakujem za vysvetlenie k môjmu príspevku :-).pozdravujem,jazmínna

Stella Boscato řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Stella Boscato řekl(a)...

S nástupem nového ročního období každoročně pokukuji po nové vůni,do které bych se "oblékla".Určitě půjdu očichat tu vaši,vypadá sympaticky.Ale znám se,stesk po věrných voňavých souputnících udělá svoje a já se opět pokorně vrátím k : Jil Sander JIL,Cartier Baiser Volé,Hermes Un Jardin Sur le Nil a mé největší lásce-Jador-na vlasové mlze jsem opravdu závislá :-)
Jsem tu poprvé a musím říci,že váš blog je více než povedený!

Daška řekl(a)...

Kozulenky,příroda,hospodářství a najednou taková vůně..:-D .. Už z toho popisu cítím,jak voní...:-D
Hezký den přeji
Daška

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥