sobota 2. listopadu 2013

Fotorámečky

Delší dobu přemýšlím o změně textilu v obýváku. Na ostatních blozích se inspiruji a kochám čistou bílou a béžovými doplňky, ale když jsem je vyzkoušela u nás, bylo to smutné a nijaké,.. chyběl tu ten bílý nábytek.. K přírodnímu dřevu prostě miluji barvy! Takové ty echt venkovské.. a toskánské.. Ale změnu jsem chtěla, a dokonce i koupila v Kiku krásné, béžové potahy na polštářky..
 za pár korun :-O... a v jednom e-shopu sehnala nádherné velké fotorámečky... jak já říkám ala TUSCANA :-) Také jsem byla nedávno bratrem vyvezena do ikei, kde jsem mimo jiné koupila i béžový pléd..a nakonec i látku na nové závěsy.. v přírodním světlém odstínu.

Včera jsem měla dovolenou, a protože jsem ji využila hlavně k úklidu a mytí oken..,
.. a když myji okna - měním i dekorace hihihi.. tak Vám mohu nyní ukázat tu nádheru.. fotorámečky... Pravda, ještě chybí fotografie, které musím nechat udělat, ale to je už maličkost .-)

Takže zatím než ušiji nové závěsy a doplňky a také přijde jeden úžasný přehoz, prozradím jen, že zelenou vyměním nakonec za modro-vínovou kombinaci :-)

Ale.. nyní ty fotorámečky.. :-) ze dřeva a kovu..


 
polštářky z Kiku.. cca. 70,- Kč/ks
 

 
 
 


 
 
 
druhý fotorámeček nakonec nahradil dřevěný věnec
 
 
 
 
a zde ukázka barev budoucího obýváku s krajkami po babičce


 
přeji Vám krásný víkend
a mnoho zábavy u toho co máte v plánu
já osobně více plánuji a méně stíhám realizovat
 
.. no jó nó..
 
dnes jsem např. musela škubat kachny a kohouty..
:-)
 
***Mějte se nádherně***
***Susie***
 

11 komentářů:

Lezarts řekl(a)...

Polštářky..., opravdové "terno". Nejsi v tom sama, já mám dojem, že už..., a to také s velkou bídou, už jenom plánuji:-(
Snad někdo zpomalí planetu a my znovu naskočíme do rytmu na který jsme byli biologicky nastaveni:-) Přeji čas na šití a povedené změny!:-D

Lennka řekl(a)...

Zuzanko nádhera, rámečky, polštářky. Ať je u Vás béžová či barevná kombinace, vždy je to nádherný, ale ty látky a krajky, ach!!! Moc se těším ♥

Vivi řekl(a)...

Milá Suzinko, dneska jsem si u tebe udělala zase moc krásný večer a příjemně se naladila na změnu, kterou chystám ve svém domově i já. Je pravda, že drobnosti jako polštáře, přehozy, rámečky, vázičky atd., dovedou přímo zázraky. Tvůj domov už pro mě zázračný je, ale s novými kousky se rozveselil a moc hezky změnil a což teprve ty nové závěsy a přehoz! ;-) Máš vážně cit.
Vivi

Stella Boscato řekl(a)...

Zuzanko,k vám domů by mohli chodit pocestní na praktickou ukázku - Jak útulně bydlet :-) Rámečky jsou překrásné!

Susie řekl(a)...

Renatko, přesně tak :-) zpomalte planetu :-O :-) hohohó... :-) ať stihneme co je třeba.. a blíží se Vánoce.. takže... .-)

Susie řekl(a)...

Leničko, děkuju :-) i já se těším na změnu :-) jsem zvědavá,jak to dopadne :-)

Susie řekl(a)...

Vivinko děkuji moc :-) A to já se budu těšit na změny u Tebe :-) Drobnosti a dekorace dokáží zázraky, to máš velkou pravdu :-) tak je čiňme a radujme se z nich :-) jupííííííííííííííííí

Susie řekl(a)...

Stellinko, dlouho jsem je sháněla a nakonec .. opět mocná síla internetu a e-shopu zapracovala :-) Děkuji ze srdce***Moc mě těší, že se Ti malá změna líbí :-)

Věra řekl(a)...

Zuzi krásné bydleníčko!Moc zdravím :-)Věra

Ajka řekl(a)...

Fotorámečky jsou opravdu nádherné:-)
Ajka

Fot řekl(a)...

Máš moc pěkné bydleníčko, díky za inspiraci

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥