pátek 29. listopadu 2013

Páteční večer...

... při svíčkách..
 
                        Po menším shonu jsem se dočkala.. .
je tu pátek večer, pohoda, víkend před námi, spaní do 7 hod :-)..
už jsem taky vytáhla světýlka a nandala je v obýváku, pan L. kroutil nevěřícně hlavou a smál se, že jsme horší než supermarkety, když už máme Vánoce..
Slíbila jsem tedy, že nebudu zapínat vše naráz  a šla...
 
...a napsala na tabuli:
 
VESELÉ VÁNOCE
haháááááááááááááá
Ale naše vánoční dědky jsem už také naaranžovala,
tak si tak říkám....
...někde mají anděly a my dědky :-O
ale jsou to sympaťáci .-)
Jukněte na baneru .-)
 
V neděli je 1. adventní neděle.. haháááááááááá
jak taky jinak..
přece
NE
 sobota :-)
 
Sice ještě nemám adventní věnec, ale snad mě něco napadne..
 
Tak mi držte palce***
 
A co vy holky?
 
Jak se připravujete na Vánoce?
 
Jo! A doporučuji bezva časák:
25 BEAUTEFUL HOMES
momentální s vánoční tématikou
:-)
 
 
 

 
***Krásný večer ***
přeje
Susie

22 komentářů:

Lennka řekl(a)...

Jé nový banner a moc pěkný! Dědci jsou super ;-) Zuzanko, krásně je u Vás, jak já miluju tenhle čas, plný hřejivých světýlek, vůni čaje a dobrůtek... No prostě romantická pohoda. Krásný A ten svícen, achhh ;-)

Šárka řekl(a)...

Zuzko ty dědkové jsou kouzelní,taky mám jednoho děsnýho :-) .já dělám výzdobu už začátkem listopadu,takže určitě ty nejsi jak v suproši :-) .máš v okně krásné světýlka.pa a krásný advent Šárka

BOHDA řekl(a)...

ZUZANKO, MOC TĚ ZDRAVÍM.
KRÁSNĚ MÁŠ NAZDOBENO.
PŘEJI PŘÍJEMNÝ ADVENTNÍ ČAS.
BOHDA

Unknown řekl(a)...

Svietnik je parádny,všetko krásne vysvietené a veľmi útulné.A sedačka láka,usadiť sa medzi vankúše a dať si tie tvoje skvelé buchty a čajík.Prajem peknú1.adventnú nedeľu.
Rena

NANIKA řekl(a)...

Júj, to svetlo sviečok je tááák príjemné ... ja tiež zdobím o niečo skôr ... teším sa ako malá spolu s deťmi :DD

Unknown řekl(a)...

Zuzi prosím Vás ve kterém eshopu jste koupila ty fotorámečky? Jinak krásný blog, hrozně ráda k Vám chodím "pobejt" :-)))
A ta zvířátka - super:-)))

Unknown řekl(a)...

Zuzi, máte nádherný blog, hrozně ráda k Vám chodím "pobejt". A ta zvířátka - super!!! Chtěla jsem se zeptat ve lkterém eshopu jste pořídila ty krásné fotorámečky? Děkuji Lada

Susie řekl(a)...

Milá Lado, moc děkuji za krásný komentík :-) moc jste mě potěšila, ráda bych Vám řekla, že Vás také potěším a napíšu adresu e-shopu, ale už jsem projela google i můj meil.. a nemohu to najít :-( jen se mi vybavuej nějaký název s fialkou a žlutofialkové pozadí stránek, e-shop jsem našla na googlu, když jsem si dala do vyhledávače _ obrázky: fotorámečky.. a právě foto těchto mě zaujalo a dostala jsem se na e-shop, nyní se mi už ve výběru neukazují.. :-o ..

Unknown řekl(a)...

Susie, neboj nič, pá L nedá za nič tú romantiku sviečok a svetielok:) to len chlapi musia byť zaujímaví..... časák je super - kde si ho zohnala?
Źelám krásny adventný čas , uži si to!
Pa pááá
e.

doma je doma řekl(a)...

Milá Zuzí, již dlouho sleduji váš blog.Výlet do Ikei byl super.Jen kdyby jsme tu Ikeu měli blíž:-( také jsem se do té samé kuchyně zamilovala .Rok jsem jí plánovala, ale nakonec jsem si jí nechala udělat od truhláře který je dělal v anglii.Výsledek posuďte sama.Je moc šikovný a bydlí kousek od T.S.Mějte se krásně zdraví vaše krajanka M.

doma je doma řekl(a)...

zdravím Zuzí, máte fajn blog.Již dlouho ho sleduji.Ten nafocený vílet do Ikei byl super.Jen kdyby jsme jí měly blíž :-(Také jsem se zamilovala do té samé kuchyně.Plánovala jsem jí rok, ale nakonec my jí udělal truhlář který pracoval dva roky v Anglii.Bydlí kousek od T.S.Ihned jsem věděla, že je to můj člověk.Výsledek posuďte sama.
zdraví vás krajanka (která vás tak trochu zná) :-))) M.

***ADÉLA*** řekl(a)...

Milá Susie ,
krásné fotečky plné pohody a ty kožešiny krása a hvězdičky v okně vypadají úžasně také jsem je pořídila holčičkám do okýnka.Přeji krásné a pohodové dny zdraví Adéla.

Susie řekl(a)...

Leničko děkuji moc :-) ano.. je to krásný čas.. teplo domova, svíčky, světýlka, romantika..Krásné dny adventní*** zlatíčko, těším se na Prahu :-)

Susie řekl(a)...

Šárinko, tak to je milá zpráva :-) nejsem v tom sama :-) A´t žijí dědkové :-) Moc děkuji za krásný komentík a přeji Ti pohodové dny adventní a moc ráda se u Tebe zase zastavím.. na virtuální kávičku a cukroví :-)

Susie řekl(a)...

Bohdanko :-) i já Tebe moc a moc zdravím :-) děkuji Ti sluníčko :-) přeji Ti krásný čas adventní a pohodu, pohodičku :-)

Susie řekl(a)...

Renatko přeji Ti krásný čas adventní, moc děkuji za návštěvu :-)

Susie řekl(a)...

A tak to má být .-) kousek dětské dušičky, pohledu na život..by nám mělo zbýt .-) Ať žijí světýlka a pocity, které tak získáváme :-)

Susie řekl(a)...

Ericca :-) časopis je z Kauflandu..a má ho i Tesco.. Krásný čas adventní i Tobě a trpělivost s mužíčky :-)

Susie řekl(a)...

To je, ale milá návštěva :-) moc ráda na kuchyň juknu :-) mít tu na blízku spřízněnou duši ohledně interiéru a dekorací je moc fajn :-) Děkuji za návštěvu a určitě vše ještě probereme, třeba u kávy? .-) krásný ADVENT :-)

Susie řekl(a)...

Adélko :-) děkuji za návštěvu.. hvězdičky jsou opravdu moc príma a vídávám je nyní dosti často na blozích i v TV... třeba u Světlany Nálepkové..:-) dobře jsme si vybraly .-) :-) Přeji pohodové dny v teple se světýlky a dobrotama.. :-)

doma je doma řekl(a)...

bude nás těšit a omlouvám se za dva stejné komentáře (jsem nováček :-))))
zatím se mějte krásný ADVENT

Anonymní řekl(a)...

Ahoj teto tose já vikča jak ti to tam svítí toje nádhera

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥