sobota 5. března 2016

Jarně - nejarně

Ano,
 
stále čekám..
i
vyhlížím
jaro
:-)
 
Čas jsem si zkrátila založením účtu na instagramu, dlouho jsem se mu bránila a odolávala jsem, ale nakonec... je to rychlejší verze než blog a právě proto mě to baví..
vyfotit, poslat.. cvak, cvak,..ťuk .-)  a je vymalováno :-)
S příchozím jarem bude více a více práce, takže méně času na blog.. a toto je myslím právě super spojení.. přes krátké zprávy, rychlé fotografie..
 
 Stačí kliknout na ikonku vlevo mého blogu
.-)
 
Jinak jsem se celý minulý týden těšila na víkendové tvoření a dnes začala.
 
čím
?
 
klasikou..:-)
 
věncem
chtěla jsem přírodní tóny
a
spíš jednoduchost



tyto vchodové dveře potřebují nový kabátek
stále nevím zda nechat v přírodním odstínu nebo se odvázat
a
dát jim červenohnědý odstín jako mají ty do dvora..
nebo
ještě jinak
?
Co myslíte?
Okna jsou tmavý ořech.. a fasáda bude v budoucnu selská - žlutá s bílými rámy
ta červenohnědá varianta mě láká hlavně kvůli věncům, mám pocit, že pak na takovém podkladu lépe vyniknou..
 
ale stále nemám odvahu do toho jít
????
 





naše slepice se už taky připravuji na Velikonoce
:-)
 



dnešní ráno
:-)
 
miluji tyto okamžiky..



 
a noví sourozenci
beránek a jehnička
♥♥♥



ještě před týdnem mrzlo ***
 
pan L. pustil jezírkové čerpadlo
 
a ráno nás čekalo nádherné překvapení
 











jezírko čeká velké osazování




skoro nic tu po Máše nezbylo



dnes jsem už také sela
 
a stále nakupuji a vymýšlím co vše budeme letos pěstovat



 Kucín s Jůli čekají na véču :-)


dnes ji máte sladkou
.-)
 
 
Moc vám všem děkuji za krásné komentíky♥
 
Těším se na jaro,¨
nové přírůstky,
práci na zahradě i kolem..
 
je to to nejkrásnější potěšení vidět  výsledek své práce..
být součástí přírody
všech těch zázraků
 
moc si toho vážím
 
Mějte se nádherně..
jak bude zase chvilka.
 
ráda se o ty zázraky podělím
 
s láskou
***Susie***


28 komentářů:

Ilona Ř. řekl(a)...

Zuzanko,moc té zdravím z nemocničního lůžka. Ja se zatím musím dat dohromady,ale už se také na to jarní tvoření a ponoření rukou do hlíny moc tesim.Já bych se těch dceru nebala,šla bych do nich!Krasne pak vše vynikne!Mas moc šikovné slipky,že ti už snášejí obarvena vajíčka:-)A moc pěknou zimní fontanu!Krásné předjaří!

My Home Style řekl(a)...

Zuzi, krasny venec !!! A ten dortik, ten bych si hned dala:)

Susie řekl(a)...

Ilonko, jejda.. přeji brzké zotavení♥ zatím můžeš plánovat :-) .-) těšit se.. i to je moc :-)Tak myslíš, že jo? Že mám dát dveřím kabátek do červena? Já si říkám, že do budoucna to stejně nebude už hlavní bydlení, tak mi to nebude tak vadit, kdyby to nebylo ono :-) a právě na té červené to tak vynikne.. už třeba jen zelený vánoční věnec, že :-)ta barva je i v nice.. a dveřích do dvora.. tak by to nemuselo být špatné.. no uvažuji o tom moc :-) děkuji za názor♥

Susie řekl(a)...

Moc děkuji Peti :-) Dortík padl za vlast hoodně rychle :-)rychlá a výborná klasika :-)Krásné dny :-)

U Ilonky řekl(a)...

Věnec je super!!!!Krásnou neděli Ila

minefelicite řekl(a)...

Zuzanko , slepičky se mají u vás úžasně tak se nedivím , že snáší nádherná vajíčka ♥ přeji krásné skorojarní dny !! Iva

Dana řekl(a)...

Zuzí, už jsme se konečně dočkaly!!! nejhezčí roční období!!! také seju, připravuju truhlíky, těším se na zahradu. jen ty slepičky, co nesou barevná vajíčka, nemám :-)
Měj se krásně

atize řekl(a)...

Susie, krasny vencek a ta jarna atmosfera na fotkach, krasny zaber teho kolaca (mnam) s tou bodkovanou keramikou. Tie dvere su uzasne aj tak ako su, takze neviem posudit ci ist do cervena. Postav sa pred dom a skus si to predstavit. Posledne zmrznute fotky , jar sem jar tam, no neodfot to.

InkaFej řekl(a)...

Zuzi, věnec je nádherný..Právě takový já miluji..příroda všude kolem tebe je úžasná a Tvé fotky jsou krásné.. Měj skvělé dny ..Inka

Anonymní řekl(a)...

Zuzí, zdravím a moc pozdravů posílám! Kochám se u tebe,věnec je parádní, no a instagram - to je báječná volba! :-D Ať se ti daří! ♥♥♥
Krásné dny!
evice

Lenka včelka řekl(a)...

Zuzi, věnec je naprosto úžasný a zamrzlé jezírko také.No,já bych volila přírodní dveře, ale v tvém případě bych se spíš přikolonila k barvě, protože píšeš, že se ti barva opakuje na dveřích do dvora.
Měj se hezky a užívej si předjaří. Pa pááá, Lenka

Silva řekl(a)...

Dobrý den, Zuzanko, krása opět stíhá nádheru :) a doufám, že i když máte IG, tak na blogu se občas článek objeví, protože o některé oblíbené blogy jsem tímto přišla a u toho Vašeho by mi to bylo obzvlášť líto.. :) A co se týče dveří, já jsem docela konzerva.. Ale každý má vkus jiný a tak to má být :-D. Pěkný nadcházející pracovní týden přeji!

Silva

Mery13 řekl(a)...

Zuzanko ten venček sa ti veľmi vydaril, je super prírodny. Ty sa maš keď vajíčka nemusíš obarvovať :-) A s tou fontankou to vyšlo, krásny výtvor prírody. Prajem pekny týždeň.

Unknown řekl(a)...

Moc hezká zimní fontánka..příroda čaruje a je se na co koukat. Já bych se červeného kabátku dveří nebála...těším se na nové fotky a tvoření :)

Lennka řekl(a)...

Zuzanko, krásnou ledovou krásu u Vás příroda vytvořila ♥♥♥ Já bych se červené vůbec nebála ;-) I zelená by nebyla špatná, taková ta šedozelená ;-) Ale do červena bude výraznější a k fasádě se bude víc hodit.

Zvířátka ♥♥♥ Je to nádhera!

A zdravím maroda Ilonku a držím palce ;-)

Taky se moc těším na jaro a u nás chumelenice, ach jo :-)

Pusinku ♥


Susie řekl(a)...

Ilonko i Tobě :-) a děkuji zapochvalu♥

Susie řekl(a)...

Snažíme se.. tak se snaží i slepičky :-)jen liška nám kolem nich brousí :-O Moc děkuji za návštěvu a přeji krásné dny :-)

Susie řekl(a)...

Dani, už jsme nedočkavé, že :-) já včera zase nakupovala v Lidlu hízy :-) a dotáhla novou oporu :-) A vajíčka.. asi stejně neodolám a obarvím nějaké v cibulových slupkách .-) :) krásné dny :-)♥

Susie řekl(a)...

Milá Atizka :-) stávám tam často.. umím si předszavit oboje.. a stále nevím co bude lepší :-)ta červená mě láká... a zase klasika uvnitř mě.. volá.. nechat a jen vylepšit..tak uvidíme co zvítězí.. asi tonechám na panu L. :-).. ikdyž.. jak vezmu do ruky štětku..bude to lítat hahááááááááááááááááá Děkuji za návštěvu a měj se moc krásně :-)

Susie řekl(a)...

Milá Inko :-)ano.. poslední dobou mě také nejvíc lákají přírodní tóny..moc Ti děkuji za návštěvu a krásný komentík♥ těším se už až se příroda probudí.. a budu cvakat o 106 .-) :-) Měj se báječně♥:-)

Susie řekl(a)...

Evííí :-)taky moc mávám a zdravím ♥ Moc Ti děkuji♥ Uvidíme s instagramem.. jestli mi dřív pan L. nevypne příjem hahááááááááááááá měj se báječně :-)

Susie řekl(a)...

Leničko, příroda umí čarovat, viď :-) Ano.. tuto barvu máme i na vchodových dveřích do dvora.. a taky v té nice co je kousek od vchodových dveří do chalupy..zase je fakt, že do budoucna se budou dělat nová vrata i nové vchodové dveře do dvora.. a ty pak budou přírodní.. na druhou stranu.. si říkám, že zase ta nika + dveře - proč by nemohly zůstat červené, že jo .-) no láká mě to..:-) Krásné předjaří i Tobě :-) zahrada už volá, což? :-)

Susie řekl(a)...

Moc zdravím Silvie♥ a moc děkuji za návštěvu i slůvka, je krásné vědět, že ke mně chodíte ráda :-)vážím si toho ♥ nebojte, blog pojede dál.. kolikrát jsem měla chuť skončit - to se přiznávám, ale vždy přijde čas, kdy se těším na nový příspěvek,..podělit se o nová mláďátka, přírodu, nové dekorace.. vždyť právě ta možnost sdílet.. nám čini další radost :-)Instagram beru spíš jako takovou rychlou výplň času, kdy bude hodně práce... a nebude právě čas na blog.. vždy se toho hodně děje.. a já fotím,.. ale pak nestíhám stahovat, zmenšovat,.. vkládat.. takže proto ta rychlejší varianta s mobilem :-)A děkuji za názor ke dveřím,.. taky se ve mě právě stále mlátí ta konzerva :-) Mějte se nádherně a děkuji♥

Susie řekl(a)...

Mery♥:-) mám radost, že se Ti věnec líbí :-)já bych tvořial až bych brečela :-)už aby přišlo opravdu jaro..:-) Jinak jsem se rozhodla, že slepičkám ještě pomohu, už sbírám slupky z cibulí :-) Krásné dny♥

Susie řekl(a)...

Haničko moc děkuji za návštěvu..Ty máš tak krásný kukuč.. úplné sluníčko :-)Sama jsem zvědavá jaký kabátek nakonec vyhraje :-) měj se krásně ♥

Susie řekl(a)...

Leničko, to bylo něco u vás ta chumelenice :-O snad už letos poslední, viď?!Ten červený kabátek mě láká moc :-) Jen si ještě musím dveře představit po náletu Máši..jak to bude vypdat s červeným podkladem a jak v přírodním... ona to zase poškrabe.. chjoooooooooo musím pořádně prohlédnout ty do dvora, jak dopadly :-).-)na druhou stranu mi přijde, že ty červené.. bude romantika... Měj se krásně... ♥♥♥ mávám :-)

Majka řekl(a)...

Zuzi, já bych ty dveře nechala tak, mně se hrozně líbí, jak jsou takové "odrbané".
a barevná vajíčka od Vašich pipin jsou super, já jsem takové slípky v našem okolí nesehnala-zatím.
a už máme taky něco vyseto. a jezírko, to musíme každý rok vyčistit. my se tam i koupem a protože tam máme rybky, nepoužíváme chemii, tak každý rok vybrat, vyčistit, napustit. ale co, odměnou je krásná voda.

přeji krásný den Majka

Lusikka řekl(a)...

Zuzí,
krásne príspevky, aj minulé - vyzeráš výborne s jahniatkom, prasiatka sa majú k svetu, cice čakajúce na večeru nemajú chybu! A tá skriňa, ktorú máš i v novom logu, tá je prenádherná. Fotky z osvetleného kurníka sú ako z časopisu, krásna pokojná atmosféra. Nech to všetko rastie, prekvitá a teší!
L

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥