pondělí 7. února 2011

Víkendová všehochuť..

aneb, když vezmu do ruky foťák ... .-)

přesně tak sluníčka.. víkend byl plný slunečních paprsků, sníh už pomalu slézá i u nás ve dvoře, vylezly krtince, prosvítá něco nazelenalého :-)) tráva se tomu ještě říkat nedá :-)) ale první poselství jara se už ozývají... vím, vím.. ještě je brzy... ale i tak děkuji za první náznaky, první polechtání... a tak jsme si ho pěkně užívali i my s panem L. a zvířátky .-)
                                                        na procházce.. sníh stále ještě někde leží
na stejné louce.... a už bez sněhu .-)
                                                                          hra s páníčkem

a zase sníh

i s Montym

pak následoval odpočinek na zápraží chalupy, kde krásně pražilo slunce

když se slunce schovalo, přemístila jsem se do kuchyně k učení :-)


myslíte, že toto vše + ještě jednou tolik co mi leží v kanceláři,
 vstřebám za 3 dny ke zkoušce? hihihi

Raději se půjdeme podívat za živými originály .-)
 
sledujete, jo... zvědavá Rozina

a ještě vás vezmu za ovečkama .-)


Amir se zamiloval do králice :-)

Krásný večer, milé bogerky
doufám, že se máte pohodově


11 komentářů:

Jaromila řekl(a)...

Co z tebe bude, člověče ? Velká paní MVDrová , Heriotová ???
Ty zvířátka ti fakt závidím, to je můj velký sen !
Měj se a držím palec !
Jaromila

Unknown řekl(a)...

Zuzí, to je zvířátek, krásná lavice před domem, pejsci si určitě užili poslední sníh (jako naše psiska), jen to učení by mi už asi nelezlo do hlavy. Tak ať se ve všem daří.
Marcela

Anonymní řekl(a)...

Hezke skoro jarni fotky ,zvirata by si urcite uz jaro praly aby byla stavnata zelena trava a slunicko pekne hralo.Drzim palce at skousky dobre dopadnou Ella

Daja řekl(a)...

Zuzí moc ti držím palečky ! je to nádherné povolání a ty jsi k němu stvořená!Je to vidět ! já jsem se starala,svého času o 7koní na jízdárně a byly to nádherné chvíle !štěstí a dar ,který jsem mohla zažít !!!!!!!!!!!

BOHDA řekl(a)...

ZUZANKO, KRÁSNÉ FOTKY.
JÁ SI DNES VZALA VOLNO NA UČENÍ A VIDÍŠ CO DĚLÁM.
NĚJAK SE NEMŮŽU PŘINUTIT, ALE MUSÍM UŽ ZAČÍT, ANČA JE MOC TĚŽKÁ.
PĚKNÝ DEN. BOHDA

Denisa řekl(a)...

super fotky ....

Susie řekl(a)...

Děkuji za držení palečků, doufám, že to dám :-) Jaromilko paní MVDrpvá ze mě nebude, ale mám pocit, že na ní studuju hahaááá TO ANO! Až vystuduji, budu se moc zabývat konvečním, intergrovaným nebo spíš hlavně ekologickým zemědělstvím.. tedy hlavně jeho kontroama... jde hlavně o enviromentalistiku a udrřitelnost zdrojů.... takže příroda, zvířátka, zemědělství.. to co je mi blízké..Ale máme právě i fyziologii a morfologii zvířat.. a hodně dopodrobna... A teda už cííí jaro.. vážně :-))v kuchyni mi voní hyacint... jaro je ve vzduchu... doufám, že už žádný sníh nebude :-))

Susie řekl(a)...

koukám, že píši se samýma překlepama hihihi asi bych měla jít do hajan :-)

Anonymní řekl(a)...

Opravdu krásné zvířectvo,je vidět,že je o něj dobře postaráno,nic mu nechybí.Kdo za tou dřinou, která je kolem tolika dobytka, všechno stojí.To děláte jenom Vy se svým mužem? Moc se mi tomu nechce věřit.Děkuji za odpověď.Sylva

Susie řekl(a)...

Milá Sylvo, ať koukám jak koukám ničí jiné ruce než ty svoje a ruce mého mužíčka tady nevidím
:-) Nemáme žádné pomocníky. Rodiče jen kroutí hlavou a říkají, že jsme blázni hihihi Žijí jinde a jinak. Mně to jako dřina nepřipadá, ano, nejezdíme už tak často na dovolené, ty trávíme doma, stavíme nové ohrady, nové budníky, natahujeme ohradníky :-)stále něco předěláváme, kydáme, sušíme,.. ale nás to prostě baví :-) kdyby ne.. pak bych řekla, jo , je to dřina, ale to bychom to ani nedělali.. Oba chodíme do zaměstnání, já navíc dálkově studuji VŠ a občas šiji pro Flér... a jde to... prostě místo TV děláme co nás baví :-) vstávám v 5. 30 a spát chodím kolem půlnoci, někdy i dřív.. a jsme šťastní :-)
Přeji krásný den

Lusikka řekl(a)...

Zuzí, obdivujem Ťa, že stihneš obriadiť hospodárstvo, vyzdobiť domácnosť, chodiť do práce a ešte sa aj učiť, ja by som asi len lietala vonku okolo zvieratiek a všetko ostatné by zapadalo prachom ;-) Krásnu jar želám! L

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥