sobota 30. dubna 2011

29. duben 2011


KRÁSNOU SOBOTU SLUNÍČKA
já jdu vařit, dnes máme svíčkovou a pak se vrhnu na krepák a budu motat věnec na Májku
ať žije MÁJ

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Panu L. přeji krásný narozeninový den, hodně štěstí a pevné zdravíčko !!
Včerejší anglickou svatbu jsem sledovala jen večer ze záznamu.. byla to ale nádhera.. Taková krásná zamilovanost ♥ Přeju jim hodně štěstí , protože to nemají jednoduché.. Ale hlavně život bez vlezlých novinářů .
U nás ráno svítilo sluníčko, myslela jsem, že udělám na zahrádce plno práce, a ejhle, začíná se opět zatahovat a žene se bouřka... Takže budu asi doma..
Krásné oslavy Zuzíku !!
Eva ( evikahu)

Anonymní řekl(a)...

Zuzíku,dovolím si připojit se ke gratulantům!Pro Vás,za úspěšnou prezentaci seminární práce!Za Váš životní přístup!Jste jako vítr!Obdivuji co vše dokážete s přehledem stíhat!Jak o neskutečné dřině v hospodářství umíte tak nádherně a s láskou mluvit,že má člověk pocit,že je to ta nejlepší zábava na světě!Pot,mozoly a bolavá záda,dřina do úmoru,to vše je v pozadí,jako by nebyly.A při té vší dřině,ještě vymazlená,nádherná,útulná domácnost!Která je inspirací pro tolik z nás!A ještě studovat! Ne,vážně,jak tu již někdo napsal,vy musíte být naklonovaná,himhi,hi.Jste neskutečná!Chtěla jsem dodatečně popřát i panu L.!Hodně štěstíčka,zdraví,lásky,pohody,ale přišla jsem s přáním pozdě!Vždyť on tohle vše již má!A to v jednom jediném kompletním balení!On má Vás!Tak co ještě více přát!Prostě vše NEJ!A ještě k svatbě K+W!Hodně štěstí a hlavně LÁSKY!!!!Ať vše zvládnou!Dáša

Ella řekl(a)...

Uz jsem sice pozde ale doufam ze pan L oslavil sve narozeniny jak se patri.Tobe take patri gratulace a na svatbu Kate a Will jsme cumely cely vecer.

Jaromila řekl(a)...

Zuzí, gratuluju k zápočtu a tvému "kocourovi" k narozkám...
Ať máš celý máj růůžžovouččkýý......
Jaromila

Susie řekl(a)...

Děkuji za krásná blahopřání i pan L. děkuje .-)** a ještě za Vaše komentáře.... Dášenko... teda.. teď jsem velmi dojatá**** DĚKUJI ze srdce
krásné májové dny.... všem***

Soňa řekl(a)...

Přeji Vám krásný celý Máj Zuzí...
Krásný příspěvek! Moc pozdravů, Soňa

Amelie řekl(a)...

Nádherné fotky!

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥