čtvrtek 18. srpna 2011

Prostě .. naši miláčci..

dlouho tu nebyly fotky zvířátek, tedy krom kozlíka, který je stále u své  maminky..
část našeho zvěřince .-)



letošní jehňátka






7 komentářů:

BOHDA řekl(a)...

ZUZANKO, JÁ MÁM ZVÍŘATA MOC RÁDA.
KRÁSNÉ FOTEČKY.
MĚJ SE HEZKY.
BOHDA

My Home Style řekl(a)...

Zuzi,o tohle vsechno se starate sami???? Jestli jo, tak to teda "klobouk dolu". Predstava, ze prijedu z prace a tohle na me ceka....to bych asi nedala. I kdyz - zavidim ! Musi to byt skvela relaxace ! P.

Susie řekl(a)...

Bohdanko, ahoooj***
Peti, už to tak je :-) a je to fakt skvělá relaxace :-) člověk u toho přijde na jiné myšlenky, nebo mu uteče koza, on se málem přerazí a pak 14 dní marodí s kolenem hahaááááá Ale nestěžuju si :-) miluju to:-)*

Lusikka řekl(a)...

Zuzí, na taký malý hríbik s veľkou sekerou? ;-) L

Susie řekl(a)...

Lusi :-))) a hádej co mi ten hribik připomíná
:-))

Lucie Living řekl(a)...

Zdravím, smekám, starat se o tolokik zvířátek...když jsme koupili "mlýn" zůstalo nám tu 6 slepic, a jeden králik cestovatel, který se občas přišel ukázat...možná ještě někde běhá :-).V návalu euforir jsem po nastěhovaní začala pěstovat i zeleninu...ale....slepice nám sežraly zeleninu ze záhonu...a pak...liška z lesa nám sežrala slepice...tak od té doby chodím pro vajíčka i salát zase do supermarketu :-))). Ale třeba se k nějkým zvířátkům zase někdy dopracujeme. Přejí krásný večer!

Susie řekl(a)...

Lucinko, Tvé vyprávění mě velmi pobavilo, už jsem se dlouho nezasmála tak od srdce :-)) Úplně to vidím haháááááááá Jinak na lišku je dobrej sklopec, jen do něj nesmíš chytit slepici :-)) jako já hahááááááá, ale co, taky byla rezavá :-))
Krásný den***

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥