úterý 20. září 2011

Dnešní outfit...

Ranní déšť, 8°C, nevlídno.. čas se teple obléci - navrstvit .-) a zabalit... Vrstvila jsem tuniku, podzimní bundu z Tchiba, vestu ( narozeninový dárek od mužíčka)... a zabalila se do úžasného šálu z Lindexu. Boty Baťa, kabela Mango, džínové legíny- tuším, že KappAhl.


vesta má úžasný detail v podobě krajkového tunýlku pro tkaničku

boty z vínové kůže - Baťa
šál z Lindexu
kabela z Manga se hodí nejen do letních dnů .-)

6 komentářů:

Vivi řekl(a)...

Milá Susie,
úžasné fotky a dokonalý modýlek pro chladné dny. Pan L. nezklamal - vestička nemá chybu a Tobě moc sluší!!!
Lindexu se vyhýbám, ani nevím proč. Asi jak tam vždycky vidím u dveří postávat toho pana "hlídače", tak mi nějak sebere chuť tam jít ;-). Ale jestli tam mají tak fantastické šály...jdu do toho ;-).
Měj se krásně, Vivi

Susie řekl(a)...

Milá Vivi, pana hlídače ignoruj a mazej tam :-)) nebo si počkej na šály Ritazuzu .-) my sice máme hlídače dva, ale jistě budou sympatičtější .-)a ještě jedno... TY ASI ANI NEVÍŠ, ŽE JSI U MĚ NA BLOGU VYHRÁLA DÁREČEK, ŽE .-) hahaáááá tak sedni a písni mi Tvou adresku na meil: susies@seznam.cz Děkuji .-)*** a přeji krásný den***

punkveruska řekl(a)...

Ahoj Zuzi,
moc Ti to navrstveně sluší:-)
Krásný den
Věrka

Anonymní řekl(a)...

Zuzi, to je tak pěkný, jak se umíš vystrojit. Když mě to oblíkání jaksi nebaví nebo možná ani nevím jak na to a proto mě to neba. A jak bych v takovým modýlku vypadala, na to už radši ani nemyslím. Ale tobě to hroooooozně moc sluší. Krásný den Majka

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Zuzi,
vestička nemá chybu, taky bych si dala říct..., a šála je moc pěkná, jistě v chladných dnech poslouží a to jak zahřátím, tak parádou...A pak že podzim není pěkné období...:-)
Pěkný sluníčkový den. Maggi

Lucie Living řekl(a)...

Zdravím Zuzi, vesta je super...a kombinace , třeba s bundou s tchiba by mě asi ani nenapadla...a přitom to vypadá výborně! Užívej babího léta, tedy doufejme, že ještě nějaký ten den půjde vzít ta první interiérová kombinace do exteriéru :-)) Krásné dny!Lucie.

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥