středa 28. září 2011

Pozdravení ze dvora

... zdravím vás mé milé***

počásko s námi laškuje, ale snad se dnešního sluníčka ještě dočkáme .-)
posílám pozdravení ve formě fotek z našeho dvora a půjdu udělat drbáky, pan L. si dnes přál kachnu se zelím .-) Tak mu jeho přání plním ... zatímco on rozšiřuje - HOLUBNÍK....?????!!!!!!!??????











7 komentářů:

My Home Style řekl(a)...

Ahoj Zuzi, mate to na dvorecku moc hezky. Hlavne to jezirko, to je uzasne:) A i ta pergola v pozadi. Taky jsem o nem premyslela, ale zatim jsem nenasla odvahu :) Hezky volny den. Petra P.S. u nas jeste porad sviti, hura :)

Iva řekl(a)...

Zuzko, jezírka všech druhů okukuji už delší dobu a koukám na ten váš, máte tam folii nebo jenom samotné kameny, je totiž moc hezké.
přeji příjemný podzim
Iva

Susie řekl(a)...

Ano, jezírko je taková dominanta našeho dvorku, je dílem hlavně pana L., já jen osázela a nanosila pár kamenů. Úplně vespod jsou 2 staré plachty ( čeho se zbavovali sousedi - kryt na bazén apod.)pak je černá fólie - pro jezírka a úplně navrch další krytina jezírek - něco jako flauš. Mám za to, že se má dávat pod černou fólii, ale my jsme to obrátili, aby se fólie nepotrhala o kameny a jsme s tím naprosto spokojeni. Navíc to vypadá i líp, ne tak uměle.-)

Krásný den*** :-)

Unknown řekl(a)...

Zuzko, téměř se závistí okukuji tvoji zahrádku, krásně vypletou, nějak jsem poslední dobou nestíhala, tak mám vše zarostlé, jezírko nemá chybu, krásné podzimní dny.
Marcela

Lennka řekl(a)...

Zuzí u Vás je tak krásně a hádej, co říkala Viktorka, když se tu se mnou kouká na fotky jezírka? :-)))

Vivi řekl(a)...

Susie,
Ty dokážeš potěšit nejedno oko ;-). Nádherný dvorek i zahrádka. Je vidět, že si vaše obydlí krásně hýčkáte! A chtěla bych být aspoň na chvíli panem L. - kachýnka se zelím od Susie musela být určitě excelentní!
Všecho krásný přeje Vivi

Unknown řekl(a)...

Překráááááásná zahrádka,tak to já mám ještě hooodně co dohánět:-)Michaela

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥