úterý 11. října 2011

Šelma :-))

Když jsme vymýšleli zázemí pro nového miláčka - Amira, chtěli jsme pro něj rozhodně prostor. Vznikl tak velký  kotec, který je vidět na fotce + průchod do boudy, která čítá cca. 6m2, v pohodě se v ní i postavíte. Podotýkám, že dveře kotce jsou stále dokořán a je jen na Amirovi, kdy má chuť své zázemí využít .-)
Vyjímky činí pouze návštěvy, kdy reaguje na povel: " MÍSTEČKO, AMIRE" ( někdy okamžitě, někdy později :-)) a ví, že tentokrát se dveře zavřou. Ale ne na dlouho .-)

Vždy, když sedíme pod pergolou, zahledí se pan L.  na svůj výtvor a dělá si legraci, že to vypadá, jako bychom chovali šelmu. :-)
" Dovedeš si představit, že by teď vylezl tygr?"
říkává
:-))
" Dovedu, ale nechci!"
hihihi

A protože se myšlenky zhmotňují .-)
zhmotnila se i mému panu L.
hihihi
jednoho dne se podívá
a je tam
.-)



.-)

krásný den
a úsměv ve tváři
přeje
všem
Susie

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zuzí ahoój! Moc pozdravů ze západu posílám ♥♥♥
Nemám čas na blogy neb pořád vyšívám :-)) Občas se ale podívám.... Máš to tu moc pěkné, vidím i některá svoje dílka a tímto ti děkuji :-*
A tygr v kleci :-))
Měj se prima!
evice

Anonymní řekl(a)...

Teda Zuzi, jak jsem začala číst, tak se mi úplně zatajil dech, jedu dolůůůůůůůů, vidím ten kotec,cosi tam leží, honem ještě dál a uffffffff, není tam. No ale u vás je všechno možný, že jo. Hezké dny Majka

vera řekl(a)...

Zuzi,krásný den:-)šelma v kleci super.-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Zuzanko,krásné povídání,..už jsem netrpělivě vyhlížela nový příspěvěk!Kocourek Mourek(nebo Kucín??)si tam teda pěkně ustlal :-)
Markéta M.

Susie řekl(a)...

Evičko - jehličko moc zdravím*** Tvé krásné výšivky mne stále doprovází, to by byl hřích je založit a nepoužít .-) a navíc sama jsem ještě vyšívání do ručky nevzala :-)

Majko: :-)) :-)) já doufám, že lva či podobné šelmy v kleci se nedočkám hihihi.... tedy určitě NE hahaááááá

Věruško i tobě krásný den a všem zde***

Markétko, to mne moc těší...včera nám soused půjčil kozlíka na obskočení kozenek.. no bude to legranda, kozlík je kamerunský, tak budeme držet palečky, aby na holky vůbec vyskočil hahaáááá, ale co umí je - SMRDĚT jako sprácný PUK! ....

krásné dny***

NikAntik řekl(a)...

Vielen Dank für das Lächeln, Nik :-)

Lucie Living řekl(a)...

Zdravím Zizi, to mě pobavilo...chvíli jsem zkoumala zda je to opravdu "jen " kočička :-))), každopádně výběh má parádní :-))). Přeji krásné dny!!!

Lezarts řekl(a)...

Moc vtipný příspěvek a zato si zaslouží i ocenění, které čeká na vyzvednutí na mém blogu.
Tak na brzkou.
Lezarts

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Zuzi, tak ta šelma se povedla! Dosta napínavý příběh! V poslední době mně nešly vůbec vkládat komentáře, tak doufám, že už to bude v pořádku. Jinak se mně moc líbí houbový úlovek z minulého příspěvku. Přeji Ti pěkný den.
Maggi

Susie řekl(a)...

Liebe Nik :-))*** besten zu lächeln :-))

Luci, a je? .-) :-))

Lezarts: jůů, děkuji***

Maggi: i já měla potíže s vkládáním komentíků na blozích, vždy se při odkliknutí smazaly :-( Snad už to bude fungovat jak má ***

Krásný den všem, holky***

Lennka řekl(a)...

Zuzanko :-))))) To je šelmička nádherná :-)))

BOHDA řekl(a)...

ZUZANKO, SUPER POVÍDÁNÍ.
JÁ SE PRÁVĚ UČÍM, TEDA CHTĚLA JSEM SE UČIT.
MĚJ SE HEZKY.
BOHDA

Susie řekl(a)...

Leničko, šelmička nedávno přepadla pana L. v obýváku, ten si zrovna nesl polévku a ta skončila v proutěném křesle. Sedím v kanceláři a elefonu, miláček mi sdělil, že byl doma přepaden Kucínem a doma mám nachystanou práci, neb polívka je na kožešině a nudle budu tahat z ratanu!naštěstí pravda byla taková, že to vše pan L. bravurně uklidil, ale celé odpoledne mě nechal v napnutí:-))

Bohdanko, ahoj.. také jsme už začali... zatím se neučím.. já začínám až při zkouškovým :)) zatím si dopřávám oddechu :-)), ale možná to přehodnotím, máme genetiku a to nebude jen tak .-) hihihi
Drže se*** Krásné dny

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥