čtvrtek 15. prosince 2011

Balení dárků..

Dnes jsem si musela odpočinout od ležení.... znáte to, čím déle poctivě ležíte - tím jste slabší a slabší.. a jelikož už mě bolela záda, rozhodla jsem se pro malé napravení při balení dárků .-)
Vyfotila jsem jen některé, přesněji - ty pro mou drahou polovičku .-)




Tak a zpátky do hajan .-)
krásný večer
***

7 komentářů:

EvikHolik řekl(a)...

Tedy Ládík musel být moc hodnej :-D..tolik dárků...

Lucie Living řekl(a)...

Zuzí, dárečky a vůbec vánoční atmosféra u vás, vypadá úžasně ! Otázka kdy budu balit dárky ...no uvidíme... . Letos jsme se rozhodli udělat Vánoce trošku po Holandsku a Ježíšek nám donese dárečky v klidu a bez nervů, že ho někdo uslyší během večeře, když se sápe dát dárky pod strom skrze rozházené lego :-))) , přes noc z 24 na 25.12...tak uvidíme jak se to osvědčí...já jen doufám, že se muto podaří zabalit dřív a nebude to muset dělat právě tu noc :-) Přeji brzké uzdravení...a krásné dny!

Bíba řekl(a)...

Jestli je i obsah tak zajímavý tak to bude radosti :-)jinak s Váma cítím taky mě skolil nějaký moribundus :-)a musím ležet místo abych balila dárky :-)ale,že jste mě tak pěkně inspirovala tak zítra těm zádům taky ulevím :-)ať jste brzo zdravá :-)Věra.

Lennka řekl(a)...

Zuzanko, to je krásný, moc se Ti to povedlo, už jen obal stojí za to ;-) A já se těším na ten můj dáreček, až ho pod stromečkem vybalím :-)
Pusinku
Lenka

Susie řekl(a)...

Evíčku tak na to by ti jistě rád odpověděl Ládíček hahaááá a o. by zněla: ANO, BYL! hihihi

Věruško, hlavně zdravíčko***už je lépe?

Lucí,...zkloubit dohromady zvyky dvou zemí.. to je asi oříšek, že... každý by rád to své.. ale co..- nejdůležitější je vždy stejně to JEDNO .-) být spolu :-)) Krásně si to užijte ***

Lenničko moje zlatá a já jsem zvědavá co na něj řekneš hihihihi... a věletěším se na ty od Tebe, sluníčko***

Unknown řekl(a)...

Zuzko, teeeeeeeeda to je darecku. Moc krasne nacancane. Preji Ti at jsi brzy zase fit. Hezky den, Katerina

Januška řekl(a)...

Ahoj Zuzííííí,snad už tě ty bacily opustily! Včerejší večer jsem strávila taky balením dárečků.Dnes ještě upeču žloutkovo ořechové řezy a v pátek vánočku a budeme si užívat vánoc...

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥