úterý 20. prosince 2011

Nové kabátky...

...na dveřích.

Když jsem dnes ze dveří sundala háčkované záclonky, připadaly mi nějak prázdné, a protože jsem se potřebovala protáhnout - protáhla jsem se u šičího stroje.

Kuchyňské dostaly vínové kárečko a obývákové zelené .-)


Když na to teď koukám, musím jej malinko zkrátit.


Nedávno jsem od milé Nik dostala hafo úžasných časopisů, které byly převázané nádhernou krajkou. Použila jsem ji jako lem na selský ubrus. Ještě musím dokoupit madeirovou krajku, chybělo mi potřebné množství, ale nějak takto bude vypadat konečný výsledek.


***Přeji vám krásný a pohodový večer***

7 komentářů:

Amelie řekl(a)...

Nádherné obrázky.

Lennka řekl(a)...

Zuzanko, to jsou tak krásný látky! A Ty jsi šikovná, máš úžasný nápady! Výsledek je parádní.
Pusu
Lenka

Anonymní řekl(a)...

Tleskám! "Oblečené" dveře vypadají opravdu dost dobře! A ta stužka od Jutty....no ono vůbec to překvápko od Jutty bylo prima že?
Měj krásné zimní dny ♥♥♥
evice

Januška řekl(a)...

Máš to doma stále moc krásné a jiné než ostatní!

Susie řekl(a)...

Holky, děkuji za milé komentáře*** jste sluníčka... Evičko - Jutta je úžasný blázínek.. už rozeslala asi 80 kilo časopisů!
Januško, děkuji moc***
I Amélii a Leničce***. Leničko, látky jsou přesně naše oblíbené barvy :-)

Lennka řekl(a)...

Jutta je úžasná, rozdává radost a já celé noci koukám do časopisů :-))A já to říkám pořád, že textilie dělají domov. Polštářky, závěsy, bez toho si neumím domov představit :-*

Susie řekl(a)...

Leničko, tam je isnpirace, že :-)) Jutta je úžasný blázínek.. a moc hodný člověk*** No a s textiliemi ti dáávm za pravdu... a přidám ještě všechny ty serepetičky - pro někoho lapače prachu, ale pro nás... domov s duší..**** .-)

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥