čtvrtek 2. srpna 2012

Překvapení!!!!!!!

Až tak velké překvapení to vlastně nebylo, protože na Belinku jsme čekali již od minulého pátka! Jenže její příjezd se komplikoval, .. poslední z důvodů byl i ten, že jí pan majitel nemohl chytit, prostě od začátku.. sviňka .. hihihi.. tedy se vší zdvořilostí a láskou míněno .-)..

Na můj každodenní dotaz, kdy už přivezou Belinku, odpovídal pan L. pokrčením ramen.. Tudíž, když za mnou dnes přiběhl do koupelny, kde jsem smývala pot.. a oznámil mi, že Belinka právě dorazila.. vypadlo mi mýdlo málem z ruky...

JUPÍ :-)))


40 kg - je váha bedny.. ne Belinky :-))


naše nová láska
.-)

a chovná jupíííííííííííí
nebude se baštit
:-))




Krásný večer všem***

chro chro uíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

7 komentářů:

Daja řekl(a)...

To je nádherné mimi chro chro,černá krasavice,má před sebou samé radosti!Tak ať dobře roste!Daja

Lezarts řekl(a)...

Fešanda, má i parádní šatičky:-D.Ať se jí u vás líbí i daří:-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,milá Susie,
moc se mi líbí Váš blog. Nejvíce Vaše články o zvířátkách. Ten dnešní je excelentní. Líbí se mi, že začíná tajuplnou bednou a manželem, který , se chce už už s Vámi potěšit o "nový,vzácný kousek " do Vašeho chovu. Vy vybíháte ze sprchy a vítáte Belinku . . . Jak jste přišli na to jméno? Zavání mi to Itálií oooooo:)
Opradu od srdce jsem se zasmála, když na mě na monitoru Belinka vykoukla. Prasátkům, natož sviňkám vůbec nerozumím, ale má krásné zabarvení. Přeji hodně prasátek a radost z domácího chovu.
Již dlouho se těším z Vašich zvířátek, o kterých píšete a řekla jsem si, že by
bylo sobecké jen nakukovat a nepoděkovat. Děkuji.
Vlaďka

Susie řekl(a)...

Milá Vlaďko, děkuji za Váš komentář. Belinka má skutečně jméno odvozené od bella, bello.. pěkná, krásná.. :-)) Tak jako náš kozel.. Alberto.. :-)
Jedná se o vietnamské prasátko...tedy prase, protože doroste několik krásných desítek kil :-) od včera již s chutí baští a nechá se drbat...< i když se ze začátku lekala.. což je normální..změna prostředí.. atd. .. Věřím, že Vás budu moc brzy potěšit dalšími fotkami od nás ze dvora.. .-)
krásné dny....

Lennka řekl(a)...

To je miláček, opravdu bela ;-)

Anonymní řekl(a)...

Zuzí, já žasnu!!! Vy rozjíždíte velkochov! Zvířata mám také ráda, ale skončili jsme u dvou koček a jednoho psa. Jsi statečná, na to bych fakt neměla. Měj se krásně!!! Lidka.

Susie řekl(a)...

Liduško, tady už toho prošlo hodně :-)) prasátko jsme chovali už párkrát, ale vždy k jedinému účelu.... a měli jsme i býčka..Toho jsem milovala, měl tak nádherný oči.. po tom se mi stýská, když vidím jeho fotky..I to patří k životu..
Krásné dny .-)

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥