čtvrtek 19. září 2013

Setkání

Vždy, když se ochladí a léto nám dává sbohem, začnu přemýšlet o Vánocích,...
.. dekoracích, změně venkovních truhlíků, dárečcích, čím koho překvapím, potěším. Pokaždé si slibuji, že už nenechám nic na poslední chvíli, ale o tom, jak se mi to daří - psát nyní nechci .-)

A tak si tak spřádám vize a plány na ty letošní Vánoce... a BUM....
.. dostala jsem DAR...

                         DAR  v podobě krásné bytosti, se kterou jsem se mohla setkat a  osobně ji poznat....
             .... známe se z virtuálního světa, navštěvuje můj blog, a protože k mé lítosti, nepíše vlastní, něco mi o ní napověděly její komentíky ...

Vše co se děje.. má svůj smysl.. i to, že mi 18.9.2013 vstoupila do života STELINKA.

 Nemohu jinak, ale jak jsem ji uviděla stát za prosklenými dveřmi úřadu.... napadlo mě jediné..
" Se šarmem Pařížanky".. Klidně by to mohla být ona, kdo ji napsal. Krásná drobná dáma s blonďatými vlnami, dlouhými štíhlými nohy ( jak jsem přišla na to, že bude drobná, ale malá???) něžným kukučem,milým úsměvem a takovým ŠARMEM! Veškeré mé představy splnila do puntíku, tedy až na tu výšku :-) a světe div se, i Stelinka si myslela, že jsem nižší postavy a nakonec jsme si koukaly pěkně z očí do očí.. ve stejné frekvenci hihihi..

Určitě se vám to již stalo... někoho vidíte poprvé a máte si stále o čem povídat.. naopak -  toho času je nějak málo! Mluvíte o všem,... sdílíte věci, které nesdílíte běžně s každým... je to o důvěře a pocitu, který z toho druhého vyzařuje... a on vám oplácí stejným.. důvěrou..

Vidíte.. a pak se řekne virtuální svět.. mnoho lidí jej zavrhuje, ale on ten virtuální svět má i ty krásné, pozitivní stránky...
                                             .... které se mění v realitu... .-)
                                                                       a já děkuji za tu svou***

a ještě jedno jsem se ten den naučila..

došlo mi, kolik krás máme před sebou, jen je nevidíme, protože jsme jejich součástí.... a chceme, potřebujeme objevovat jinde..  hledáme krásné uličky v Paříži, Provence,..a nevnímáme, že to samé nám leží u nohou,...  dokud nás někdo neupozorní,... neukáže vlastní pohled...

                      ...a já si slíbila, že až bude čas... a počasí.. vezmu foťák a projdu si centrum města jako turista .-)

Vždyť ta úžasná Stelinka stihla za jedno odpoledne navštívit výstavu, objevit oděvní i jiné galerie, nakoupit v knihkupectví, starožitnostech, antikvariátech, u farmářů.. dokonce v jednom sekáči objevit nádherný šál.. :-O..
... a to ještě jela na Dobrou Vodu, protože slyšela o krásné Křížové cestě.. prošla si jí.. a obdivovala kostel, který právě opravovali a byl tím pádem zavřen,ale ona si zjistila u řemeslníků, kde bydlí farář.. ukecala jeho hospodyni, aby jí k němu pustila, pak ukecala jeho.., aby jí odemkl kostel a nakonec jí provedl i s výkladem :-)


A já se bála, že nebude mít co dělat, než její kamarád vyřídí co má..
:-O

a ještě jsem to teď práskla,.. STELI.... 




se šarmem Pařížanky..


 

a protože máme obě orientační nesmysl.. nebála se Stelinka ani šlápnout na bludný kámen, to ji prý už neohrozí hahaáááá



A co VY? Také jste díky virtuálnímu světu poznali někoho, kdo vám vstoupil do života? Vídáte se? Jak často? Dělí vás velké vzdálenosti, nebo jste našli spřízněnou duši v blízkém okolí?..

Krásný upršený den...., plný pohodičky... a klidu v duši...

                                                                                    ***Susie***


10 komentářů:

Cérka kudrnatá řekl(a)...

Zdravím Zuzanko,
já se zatím s nikým jehož blogy pravidelně(dá se říct denně:-)navštěvuju, nesetkala...ale často si říkám, jaké by to bylo..minimálně s jednou nebo dvěma osůbkama by souznění, o kterém píšete v článečku,určitě nastalo..:-D))Markéta z Valašska

Lucie řekl(a)...

Ahoj, Zuzí, muselo to být krásné a silné setkání!!! Já mám takhle taky svou "virtuální komunitu", jejíž část přešla ve skutečné fyzické kamarádky, se kterýma chodívám na kafe, sdílím radosti i starosti. Jedna z virtuálních se stala i rodinnou přítelkyní, seznámila mě s mým mužem (svým dlouholetým kamarádem), takže se často a rádi navštěvujeme.
Přeju spoustu takových krásných setkání! A taky hezký víkend!!! L.

Ilona Ř. řekl(a)...

Zuzanko,
já mohu potvrdit, že virtuální svět mi dal a stále dává mnoho, hlavně ty virtuální, ale už i skutečné přítelkyně !
Na další otázku znáš odpověď ;-)
Já díky tvým jedinečným svatebním fotkám poznala osobně Lennku♥
Je nejen naší rodinnou fotografkou, spřízněnou duší, ale i naše holky jsou kamarádky :-)
Dále Helenku, Věrku, Jitku, jsou z okolí, s těmi se pravidelně vídáme na kávičce a také Lenku včelku od Vás z jihu, s kterou se vidíme 1 x ročně, ale vždy to jsou to moc příjemná setkání.
Třeba i s tebou se někdy a někde osobně potkám!
Krásný víkend!

Carolina Mia řekl(a)...

... je pravda, že jsme si zde zvykly na virtuální komunikaci a když má dojít k té osobní, je tu jakási pomyslná hranice ostychu. Navštívila jsem jedno odpoledne při procházce starou částí Pardubic krámek, kde byla majitelka a blogerka NIKIZI. Setkání bylo kratičké, zato velice příjemné. Na další se chystám se spřízněnou duší Mončou (u nás na kopečku) a když tomu budou nakloněny hvězdy, třeba se někdy zajedeme podívat s Carolinkou i k vám na kozičky :-)Věrka

Lennka řekl(a)...

Zuzanko krásné pondělní ránko, Stelinka je nádherná žena a mám velkou radost, že jste se potkaly! ;-)
Jak sama víš, mě dal virtuální svět hodně, nejen muže, ale i úžasné přítelkyně, kamarádky. No a taky přece TEBE a jak tu krásně píše Ilonka, i jí a její krásnou rodinu. A taky holky ze selskýho, no kolik jich je? MOC a všechny je mám moc ráda :-)) S někým jsme v kontaktu víc, s někým méně... Mně dal virtuální svět mnoho. Ono najít podobně zaměřené lidi není tak snadné, díky blogu je to o něco snadnější ;-)
Ale také je to i obráceně, virtuální svět mi i vzal, a to čas například u skype. A tak od narození Sáry je vypnutý a já zase stíhám všechno :-D

Pusinku ♥

Susie řekl(a)...

Markétko, děkuji za komentík.. věřím, že ano... já sama mohu potvrdit, že pořekadlo: Vrána k vráně sedá.. a s malou úpravou: podobný podobného si hledá... platí doslova :-) .-) Mějte se krásně :-))

Susie řekl(a)...

Lucinko, bylo :-) .. jéé to je krásný :-))) to gratuluji :-) I Tobě přeji spousty krásných lidiček kolem sebe***

Susie řekl(a)...

Ilonko :-) vím a moc mne to těší.. Lenička je úžasný člověk.... i já měla to štěstí, že jsem ji díky.. sice ne blogerskému,ale virtuálnímu světu kdysi poznala :-) vstoupila mi do života a už tam zůstala :-)
Kdo ví... co nám Vesmír přinese :-)) nic není nemožné :-)

Susie řekl(a)...

Věruško, já spíš vždy než ostych cítím jakési vzrušení... a odpovědnost.. vzrušení z toho jaká ta osůbka bude skutečně... a odpovědnost za sebe, zda já splním očekávání.. :-))

Susie řekl(a)...

Leničko.. počet holek ze selského .. si netroufám ani odhadnout :-) ale byly to časy.. co hihihi..a máš pravdu.. samý fajn holky :-)) A jak jsem psala výše.. Děkuji za Tebe ♥♥♥ a věřím, že by bylo nádherné setkání.. Ty, Stelinka a já, protože jsme skutečně naladěné na stejnou notu...

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥