neděle 19. října 2014

Y.C. a obýváková pohoda..

 
 
 
 
Moc vás všechny po delší odmlce zdravím..
.. nebudu se moc vykecávat a půjdu rovnou k příspěvku
 
jsou tu krásné podzimní večery, které potřebují svíčky a krásnou vůni .-)
 
Určitě všichni znáte vosky a svíčky Y. C...
..  já jim podlehla nedávno a hned jsem si na doporučení jiných blogerek a hlavně youtuberky Áji vybrala krásné vůně na všechna roční období .-)
 
a jelikož mám aromalampičku jen na olejíčky, koupila jsem si i originální aromalampu Y.C.
měla jsem velkou radost, že Y.C. pamatuje i na rustikální styl
tato se k nám skvěle hodí
 
a protože miluji vyvoněné auto..
koupila jsem pár vůní i pro  něj .-)
 
má TOP vůně do auta
je vůně leder
 
máte pocit, že sedíte v novém autě, které je celé v kůži..
 
nádhera
 
 
a jaká je vaše oblíbená vůně
???
 

 
a jelikož se pomalu blíží prosinec
pomalu přemýšlím o vánočních dekoracích a barvách
malá zkouška
s
hvězdami
a
modrou
 
NO
nakonec neklapla
:-O
 
opět jsem se přesvědčila, že tuto kombinaci mám ráda jen v ložnici..
 
v jiných místnostech potřebuji teplé, zemité tóny...
max. s bílou .-)
 
dole..
aktuálně jsem otočila přehoz z pruhů na kytičky..
 
 

aromalampa v akci
 















 kočičí pohoda
 
Jůli neví, kde by ležela .-)


Kucín také rád střídá gauč s ušákem
 

 
 
Krásné večery
plné světýlek
vůní
a
pohody
 
všem přeje
ze
Susie


15 komentářů:

Marie řekl(a)...

Krásná aromka,já dala do obyčejné a ta praskla.Nemám ráda pronikavé vůně,bolí mi z nich hlava.Jedna z mých nejoblíbenějších,připomíná dětství je A CHILDS WISH.Doma to máš krásné a též mám ráda zemité barvy.Chybí mi tu pejsci,tak se spokojím s mickou.

Kouzlo venkova řekl(a)...

Já používám domácí parfémy z Manufaktury a přírodní oleje Saloos. Kočky jsou nádherné. Letos se mi podařilo zachránit krásného kocoura. A k venkovským Vánocům přece patří červená, zelená a bílá. Ale mám taky ráda kombinaci lnu, béžové a bílé s troškou zlatého třpytu. Krásné podzimní dny. Stáňa.

Susie řekl(a)...

Maruško, příště tedy zase vyfotím pesany :-) ♥ a děkuji za tip .-) vůně dětství.. to zní krásně :-) ☼

Susie řekl(a)...

To je krásné.. záchrana kocourka :-) ♥ z Manufaktury jsem používala domácí parfém vůně hrušky s grepem - pamatuji-li si správně.. krásná vůně.. Přesně tak.. to jsou ty nej barvy pro Vánoce.. a u nás už vévodí 14 let... proto přemýšlím o změně .-) ale kdo ví.. jak to nakonec dopadne hihihi :-) zda zase nebude červená.. zelená.. bílá :-) .-)

Mery13 řekl(a)...

Maš to doma tak útulne, krásne a teraz aj voňavo :-) Modra farba je fajn ale v obývaku ti sedí viac béžova a Vianoce červenozelene :-)) Aj ta vyvalená micka je super. Krásnu jeseň prajem.

Šárka řekl(a)...

Jééé Zuzi to jsme se nějak shodli v příspěvku ... :))) Tyhle svíčky a jejich vůně mě fakt berou dech . Nedá se jim odolat , vůni do auta jsem si taky koupila , ale takový kolíček oni teď toho mají spoustu v nabídce . Máte doma krásně útulno a je krásné vidět Jůlii jak je šťastná , pamatuji jak sis ji vybrala :))) . Krásný den ... Šárka

BOHDA řekl(a)...

ZUZANKO, PŘEJI PŘÍJEMNOU PODZIMNÍ POHODU.
MĚJ SE HEZKY.
BOHDA

Lennka řekl(a)...

Zuzanko u Vás je nádherně ve všech barvách ;-) A voňavo, taky ráda voním, tedy nejen sebe, ale i domov :-D Ale můj drahý prská, raději otevře okno :-D A jak víš, mám ze všeho bolehlav, ale YC v pohodě, miluju jejich vůně ;-)

Stella Boscato řekl(a)...

Já mám nejraději klasiku:levanduli,šalvěj,mimozu a potom všechny "směsky",ve kterých je skořice,hřebíček...,takže takové ty vánoční vůně.Klíďo si udělám vánoce třeba v březnu :-).

Carolina Mia řekl(a)...

Zuzi, jsem milovníkem Yankee Candle. Vůně Dětské přání, jak tu někdo zmiňuje je jedním slovem boží. Teď jsem objevila hrušky s brusinkami a už je mám skoro vypálené (ze střední sklenice) pecka. Ale absolutní top je slaný karamel, to nemá vážně chybu. Jinak je jich mraky...jedna lepší než druhá. Ty peníze se za to vyplatí...Krásné voňavé sny a dny...Věrka ♥

Susie řekl(a)...

Milá Mery, to jsem celá já, stále hledám změnu a něco nového, krásného, abych objevila to, že to - co už bylo je prostě to nejlepší :-) Moc děkuji.. také přeji krásný podzim a brzy již i adventní čančání..

Susie řekl(a)...

Šárinko, krásně jsme se sholdy, je vidět, že Y.C. jsou tématem podzimu :-) a vosky jsou fakt úžasný.. i svíčky :-) Jůli je náš velký miláček... je tak jiná.. a zvláštní..ale to já říkám o každém hahááááááááá protože to tak prostě je :-) každý člověk.. i zvířátko je originál, že .-) :-) Krásné dny i Tobě Šárinko♥

Susie řekl(a)...

Lenničko ♥ však taky tuto barevnou změnu máme díky TOBĚ :-) ♥ ten přehoz prostě miluju :-) No.. s alergiemi je potíž, je skvělé, že Y.C. je OK :-) jsou báječné..

Susie řekl(a)...

Stellinko ♥ přesně tak... radosti si máme dělat stále.. nemá smysl čekat na svátky.. :-) no a není nad vánoční klasiku♥

Susie řekl(a)...

Věruško, tak to děkuji za tipy .-) až to postupně vše vypálím :-) vím, které budou další .-) Souhlasím, že se určitě vyplatí připlatit... protože v závěru to vyjde možná ještě levněji .-) Krásné dny a večery při svíčkách..

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥