neděle 10. dubna 2011

Pro koho, že to byly židle???

.. dnes jsem vyfotila paní Tomýkovou jak si přivlastnila nové židle... moc mne rozesmálo, když jsem si přečetla komentík od milé kamarádky Janky .. Janka, že ty k nám zo Slovenska dohlédneš až na dvůr .-)*

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Milá Zuzko, dva dny tu člověk není a tady takové nádhery!! Nábytek je krásný, taky jsme na zahradu nakoupily se sestrou nový dřevěný. Neteř splnila mamince přání a koupila k Vánocům velkou dřevěnou houpačku, co se dá rozložit na lehátko, tak jsme v "očekávání", jaká bude po smontování.. zatím probíhají zahradní práce a jiné nezbytnosti, ale příští týden to těžké monstrum ožije :-))). Líbí se mi u tebe i ten košík, ten se povedl..., a mourovaná kočka, ty miluju. Máme jich 5, je to divné, ale všechny jiné (černé, rezavé, tříbarevné ..) přijdou "pryč", přežijí do dlouhověkosti u nás vždy jen mourkové. Měj se krásně, HanaL.

Janka20 řekl(a)...

Ha-ha-ha, Zuzi, vlastná skúsenosť mi hovorí, že všetko nové doma najskôr vyskúšajú naše kočky :)
... keď mením posteľné prádlo, prvé ležia chlpaté potvorky :) ... ale do diaľky vidím fakt dobre, len na čítanie potrebujem okuliarky :)))
Pozdravujem pani Tomýkovú ... ozaj a máte doma už len ju?
Papa, J.

Susie řekl(a)...

Hani L... nemáš svůj blog? Jistě by bylo nač se dívat ***

Janka..máme ještě Čmoudinku - to je dcera paní Tomýkové a pak skoro 2- letého Mainského kocourka Kucína .-)* Ten má největší privilegia co se týče obývání nejen venka, ale i domácího bydleníčka hihihi.. včera slyším v obýváku nějaké štrachání.. pak to přešlo.. asi až po hodině, kdy jsem vytahovala šńůru noťase ze zásuvky jsem si všimla paní Tomýkový jak sedí za pohovkou a dělá, že TAM VŮBEC NENÍ!!! hihihi

danah řekl(a)...

Pěkný nábytek, Tomýkové jste se očividně trefili do vkusu :-)))))
I já tohle přivlastňování nového čičinami dobře znám :-) Nejradši ovšem jakékoliv krabice, nosívám v nich někdy nákup a už jak mě vidí s krabicí přicházet, už přešlapují a pak se celkem bez konfliktů hezky vystřídají.

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥