pondělí 5. listopadu 2012

Pokračujeme...

... ještě než přejedeme do Ikei, dám vám odkaz na ten úžasný obchůdek, kde jsem koupila vintage talíře, a který vás tak zaujal, jmenuje se ..  BUTLERS a mají i e-shop :-)) Což je skvělá zpráva :-))
a PRAŽANDY... vy máte i pobočku: TADY

.-)
Vy se teda máte!!!!!!!

:-))

 
Tak.. a nyní už skutečně do
Ikei

Tady jsem pro vás mohla fotit bez povolení, a že jsem fotila..
.-)



o 106
:-)

nejdříve vám ukáži kuchyni, do které jsem se asi před půlrokem zamilovala,
a kterou plánuji do nové kuchyně
dlouho jsem zápasila mezi dřevem a bílou,..
ale masivní provedení i variabilita této nádherné bílé Lindigö
mě totálně dostala***


jen místo černého stolu jsem si vybrala tento...
je úžasný, že se dá rozložit až na 3m



a židle budu nejspíš volit nějaké pohodlné, křesílkové


 
 





hned jsem se v ní zabydlela .-)
 a tyto tři svícny...
už mám doma .-)
 moc se mi líbí velký dvojdřez a dole tříděný odpad .-)


tato kombinace se mi také moc líbí, ale pro svou kuchyni počítám s kombinací dřeva


ach ta bílá .-)








miluji i tmavé kombinace


 
 


 
tuto sofu bychom rádi do odpočinkové části kuchyně
musela jsem ji také vyzkoušet a je super, že se dá rozložit
 
 
a tyto polštáře beru  HNED.-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tak nakoupeno ...
nandat do kufru
 
a frčíme .-)
 
 
 
dostaly jsme tam všechno :-)
jupííííííííííí
 
 
a jedeme směr Freistadt
ještě pro ňaminky do Hofra .-)
 
Krásný večer
 
***Susie***
 

19 komentářů:

Lezarts řekl(a)...

To byl opravdový zájezd do ráje všech milovnic, krásných interiérů. Příště by to asi chtělo přívěs:-) Kuchyň je správná volba+++

Lucie řekl(a)...

Jé, no hezky jste holky nakoupily! Super! A díky Zuzi za návštěvu u mě v mém dnešním vzpomínkovém blogu, jsi zlatá!

Lennka řekl(a)...

Nááádhera!!!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Zuzi, kuchyně opravdu správná volba, bílou můžu z vlastní zkušenosti doporučit, nemá chybu!! Ta bude pořád krásná a šmrncovní!! A děkuji za tip na obchůdek v Praze, koukla jsem na to a je na OC Flora, to mám za rohem!! Díky za krásné příspěvky a těším se na další.... zdravím Martina

Jana řekl(a)...

Ahoj Susie, kuchyň jsi si vybrala krásnou. Kdybych měla měnit, asi bych taky sváděla boj, i když jinak u mě dřevo vítězí. Ale tahle je vážně nádherná. Škoda, že v kuchyni nemám místo na ten gaučík. Ten se mi taky moc líbí.
Hezký večer
Jana

Susie řekl(a)...

hihihi to zkusím říci miláčkovi :-))

Susie řekl(a)...

Lucinko,objímám. Zvířátka mě prostě hoodně berou za srdce.. a nesu vše co se kolem nich děje hůř a hůř..

Susie řekl(a)...

:-) :-*

Susie řekl(a)...

Za rohem - no to je paráda! :-)

Januška řekl(a)...

Zuzí, cože???, ty budeš rušit svou selskou kuchyňku? Jakto? :) Já vím, změna je život, že jo? Já se tak těším, až se nám pochlubíš s výsledkem!!! Bílé kuchyně jsou teď opravdu trendy a asi bych teď taky do takové šla...A děkuji za nahlédnutí do ikeáckých pokojíků...to já taky můžu :)Mají to vždy tak bezvadně sladěné!Mě zaujaly ty kulaté hodiny v kuchyni...bohužel jsem je na stránkách Ikea vůbec nenašla :( Měj se krásně kočenko!

Susie řekl(a)...

Janičko, neboj.. mou selskou kuchyňku nezruším:-) jen ji přenechám návštěvám .-) i s obývákem a koupelnou a my se přesuneme do pravého křídla, které právě budujeme. Ale to si ještě počkám .-) :-)) Tak doufám, že mi Ikea Lidingo nezruší, jak to mají v oblibě s krásnými věcmi.

Januška řekl(a)...

No téda, u vás budou takové změny!!!! Tak držím palce, ať jde vše podle plánu, ať jsou síly a taky penízky :)na tu novou krásu. Takže ty se pak budeš stěhovat vlastně do fungl nového hnízda :)...To máš teď určitě plnou hlavu inspirací z časopisů,blogů...hm, příjemné starosti :)

Unknown řekl(a)...

Dobrý den,
ještě nikdy jsem nebyla v Ikea v zahranicemi.Ta Ikea, kterou uvádíte se nahází ke kterému přechodu přes hranice? Dostanu se tam lehce i z Brna ?
Líbí se mi hodně věcí,které jste vyfotila. Rekonstrujeme faru a mám vyhlédnutou dřevěnou solitérní kuchyň, ten dvojitý dřez, na knihovny Billy, ten velký stůl, akorát budeme mít staré židle a polokřesílka TON.Taky pohovku a křesla Ektorp, už se těším, jak se do nich zabořím a budu číst nebo plést.
Moc dobře jste nakoupila. Obsahově se mi Váš blog líbí, září z něj i Vaše nadšení ze zařizování.
Přeji Vám krásné dny plné slunce venku i v duši.

Susie řekl(a)...

Janičko, za palečky děkujeme. Jak to jít podle plánů nemusí, jsme již zakusili letos :-)) a to nejdůležitější - finance, také doufám a modlím se, aby byly :-) Děkuji :-) Celý projekt mám v hlavě už asi rok a půl..a mohu prozradit, že styl bude právě do toskánska .-)To víš, že tím žiju :-) pořád vymýšlím, měním a pan L. se mi směje :-))

Susie řekl(a)...

Dobrý den Dagmar, já bydlet v Brně, jedu do Ikei tam, mají stejné zboží .-) a v ČR to vyjde dokonce levněji .-)Ale odpovím, je to přechod Dolní Dvořiště a Haid je za Lincem. Tak jukněte do mapy .-)
No a rekonstrukce fary - to zní skvěle! Tam se vyžijete :-)) držím palečky a sdílím nadšení:-)) Děkuji i za milý komentář :-) Máte pravdu, mohla bych měnit a dekorovat denně :-)) jan manžel už to moc nechápe hihihihi...Naštěstí to jen komentuje slovy: Ty jsi blázen" .-) Krásné dny plné pohody i Vám :-))

Bíba řekl(a)...

Zuzi Ikeu miluju,hned bych jela.Kuchyňka je krásná a jestli budeš kombinovat se dřevem tak to nebude mít chybu.Dřez mám taky vysněný do nového domečku,ale to teprve nastane na jaře a spousta vody uteče,ale ten dřez,ten bude pořád.Holky užily jste si to parádně.Měj se moc pěkně.Věra

safari řekl(a)...

HOLKY VY JSTE DRAČICE...V TOM JSME VŠECHNY STEJNÉ :))

Susie řekl(a)...

Věruško, ano dřevo u nás nesmí chybět.. ani barvy :-) i když se kochám bílými interiery... doma nakonec vždy sklouznu k tomu teplému co miluji....

Susie řekl(a)...

To jsme všechny stejné.. :-)) ještě, že máme muže s pochopením pro takovou zálibu hahíááá

Okomentovat

♥ Děkuji za návštěvu ♥